Легендарен участник във "Фермата"си тръгна контузен и сразен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:08 / 16.10.2022
794
Един от най-очакваните дуели в осмия сезон на "Фермата“ по bTV завърши с разгром на легендата Димитър Господинов, по-известен като Гуспа. Ветеранът от първото издание на предаването не успя да си извоюва реванш на Арената, за който копнееше от седем години. Организаторът на приключения сред природата отпадна с 3,5 на 11,5 след тежък, но спортсменски дуел от строителя и бивш хандбалист Калин Евтимов.

Гуспата от отбор "Стари герои“ съзнателно посочи за съперник един от най-силните представители на конкурентния тим "Нови надежди“. "Искам да дам пример както на моите деца, така и на всички деца, че трябва да избираме не лесния, а достойния път. И дори да изгубим, да си тръгнем с вдигната глава“, каза участникът. Той мечтаеше да спечели двубоя, за да зарадва и мотивира сина си, който страда от детска церебрална парализа.

И Гуспата, и опонентът му излязоха на Арената без да допускат мисълта за поражение. Всеки носеше талисман от близките си, който да го закриля в гладиаторските битки. В първата от тях  участниците трябваше да прокопаят път в тунел от пръст и да излязат от другата страна. Гуспата поведе, но усука рамото си и се заклещи в клаустрофобичното пространство. Междувременно Калин навакса изоставането, изтегли се през тунела по гръб и финишира пръв.

Покрити с пръст и останали без дъх, опонентите влязоха във втората битка, която беше предизвикателство не за тялото, а за ума. Двамата обаче не показаха солидни знания по темите от Алманаха - на седем въпроса те дадоха седем грешни отговора, взеха по половин точка и се подготвиха за поредното физическо изпитание. 

В третата битка съперниците трябваше да разцепят дебело дърво, а свирепите удари на Калин с брадвата му донесоха още точки и го приближиха към триумфа. Преминаването по трасе с люлки обаче прекъсна блестящия му победен поход. Бившият хандбалист тръгна координирано в едната посока, но връщането обратно се превърна в истински кошмар за него. След серия от падания, със смазани от болка ръце, той отказа да се бори. За разлика от него, Гуспата показа огромен хъс и воля, успя да премине и в двете направления, и спечели битката, макар с цената на тежка контузия. Една от люлките, която той използва като ласо, го удари жестоко по крака, а на терена влезе лекар, за да обработи раната. 

След кратка почивка, изтощени до краен предел, съперниците се хвърлиха в последната битка - коване на стъпаловиден мост. Подкрепяни от съотборниците си, двамата атакуваха финала, без да жалят сили. Калин се оказа малко по-бърз и успя да спечели както сблъсъка, така и дуела. Личната му победа донесе важна точка и на отбора му "Нови надежди“, който поведе с 3 на 2 срещу конкурентния "Стари герои“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите
И тя си кръцна нослето
Знаете ли как се нарича най-здравото яйце на Великден в различнит...
Къде отслабваме най-бързо, когато сме да диета?
Катето Евро: Ще вдигна паметник на този, който ми помогне да отка...
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас, говори и за вой...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).