Лена Бориславова ражда в Париж?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:05 / 21.04.2023
8183
Лена Бориславова и годеникът й Мирослав Иванов обявиха навръх Великден, че чакат дете. 33-годишната юристка е бременна в четвъртия месец и по всяка вероятност първородната им рожба ще се появи през септември. 

Близки до бившата говорителка на Кирил Петков споделят, че намеренията на Бориславова били да роди в Париж.

Причините за решението били две.

Първата и най-важна от тях е, че в болницата "Симон Вейл“ от година и половина насам работи сестрата на Лена - Маргарита. Тя е анестезиолог, а преди да емигрира във Франция за по-добро заплащане и международна медицинска кариера, е била на договор в "Пирогов“. В Париж Бориславова ще може да разчита на по-специално отношение и на помощта и грижите на по-малката си сестра.

Освен това в чужбина раждането ще може да премине при пълна конфиденциалност, коментират близки до двойката. Втората причина двамата с Мирослав да мечтаят първородният им наследник да проплаче в Париж е, че именно там се е случило чудото около Коледа и Нова година, където бяха на любовна ваканция.

Двамата успяха да запазят щастливата новина в тайна цели четири месеца. По време на предизборната кампания за последния парламентарен вот на 2  април обаче се появиха първите спекулации за евентуалната бременност на Лена. На политически дебати и тв изяви явно си личеше, че юристката е наедряла в областта на корема.

От известно време насам по-наблюдателни потребители на социалните мрежи забелязаха, че Лена е спряла и алкохола, а преди да забременее, често бе засичана в столични ресторанти и заведения на по чаша бяло вино с колеги от ПП. За капак тя се отказва от депутатско място в 49-ия парламент по лични причини. Двамата с Мирослав решили, че ще пазят в тайна новината, докато Лена влезе в четвъртия месец, каквото е суеверието в българските традиции.

Засега не е ясно и какъв ще бъде полът на бебето, както и дали годениците са избрали име за наследника, пише "Ретро“.

Бъдещи родители получиха хиляди честитки, след като признаха във facebook, че чакат бебе. Един от лайковете под снимката, с която обявиха новината, е на Линда - съпругата на Кирил Петков. Канадката реагира със сърце на публикацията, с което разсея слуховете, че има вражда с Бориславова. Бащата на Кирил – Петко, също не остана без участие и реагира със сърчице. Най-хладно чувствата си изрази Кирил Петков, който е дал просто един лайк с палец. Допреди историята с "парапетгейт“ Киро и Лена си разменяха постоянно сърчица в социалните мрежи на всички свои публикации

Виж коментарите (1)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Меги напуска "Търси се"
Седалките в колата ви са магнит за петна – ето как да ги отстрани...
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).