Лео Бианки стяга сватба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:57 / 14.07.2023
588
Лео Бианки изненада феновете си с нова песен и видеоклип към нея. Парчето носи името Аmami Аncora и е на италиански език с български субтитри. Песента е много лична за Бианки и е посветена на семейството му и по-специално на неговата любима Лучия.

Проект

"Направих тази песен в най-тежкия си период. Първо претърпях операция на крака, а след това имаха съмнения, че съм болен от рак. За щастие накрая се оказа, че просто имам хроничен гастрит, но минах през истински ад“, откровен е Лео. В този период вечно усмихнатият кулинар изпада в голяма депресия и само Лучия и децата успяват да го измъкнат и да му дадат сили да продължи напред. "Именно затова песента е за любовта, която ни помага в най-трудните моменти и ни е спасителен пояс в подобни ситуации“, допълва Бианки. Парчето вече се радва на голям зрителски интерес в онлайн пространството, което още веднъж показва, че изстраданите песни най-много докосват публиката.

Сватба

Любовта им с Лучия ще бъде и узаконена, стана ясно преди дни в предаването "На кафе“ по NOVA. Сватбата ще бъде на 06.07.2024 г. “Избрахме си тази дата, за да е хем лято, но и да не е най-голямата горещина. Също така и да не е отпускарския август, за да може приятелите да присъстват. Сватбата ще бъде в Италия. На много красиво място - като замък, близо до нашия град", разказва бъдещият младоженец. Мястото е избрано, но тоалетите все още не са. "Има време, не сме гледали за тоалети. Пращат ми предложения от различни брандове, но истината е, че това е веднъж в живота и не искам да взема нещо, за да рекламирам, а да избера това, което аз искам и съм си представял. Само знам, че няма да съм в черно“, допълва още Лео.

Деца

До този брак се стига не защото Лучия и Лео го искат, а заради близнаците им - Николо и Матиа. Когато били във втори клас, прибрали се един ден от училище и казали, че на всички деца родителите са женени, само те не са и защо не се оженят и така го решават. Първоначално Лео е искал да й предложи на концерт на Ерос Рамацоти у нас, но след като той му отказва, Бианки го прави в Италия на сцената на театъра в родния му град Анкора. С днешна дата малките са изключително щастливи, че мама и тате ще вдигнат сватба. Близнаците съвсем скоро ще направят 10 години и по цял ден да заети с училище.

"Учат усилено и английски. Макар да са близнаци са много различни. Единият ходи на плуване, другият на футбол. Единият свири на пиано, другият на китара. Никога не искат да правят едно и също нещо. Когато става дума за игри, също са различни. Матиа предпочита очилата, които те пренасят във виртуален свят, а Николо Фифа“, смее се Лео. Матиа се изявява и като тик-токър. Често показва на баща си как монтира видео, колко гледания има и т.н. Има и една много интересна способност. Преди му казват известна личност и той веднага казва дата на раждане и място. А сега е в период на знамена на държави.

"Само му казват държавата и той веднага казва знамето. Николо е по по-сериозните неща. Той самият е такъв като характер“, казва още Бианки. Двамата с Лучия се опитват да си поделят грижите за близнаците. Но в момента Лео прекарва повече време с тях.

Отвори нови ресторанти в София и Лозенец

Освен с лично щастие Бианки спокойно може да се похвали и с професионална реализация. Съвсем наскоро той отвори нов ресторант в сърцето на София, а голяма част от родните звезди вече са му редовни клиенти.

Лятото ще прекарат с няколко разходки до Лозенец, където освен че имат къща, вече стопанисва и заведение на плажа. "Много приятно място, всеки, които идва към морето, да се чувства поканен“, казва Бианки. В средата на август Лео и семейството му ще си откраднат малко свободно време и ще отидат до Италия. "Искаме децата да се видят с бабите и дядовците и да си отделим малко време за нас“, завършва усмихнатият кулинар, пише "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
"Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Тези хора не бива да консумират яйца
Продължава ли да има Филип Буков проблеми със сърцето?
Това е лесен и вкусен лек при простуда


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).