Линда Петкова: Има тролове, не знам защо се занимават с мен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
16:13 / 27.05.2022
1883
Действително има огромно внимание към нас, признавам. Много от коментарите са положителни, но има и отрицателни мнения. Има тролове, не знам защо се занимават с мен, но явно няма как без това. Това казва съпругата на премиера Кирил Петков – Линда Петкова.

Тя разказва, че понякога в сладкарницата и влизат хора, които искат да говорят с нея за всичко друго, но не и за торти.

"Понякога влизат хора, които искат да говорят с мен за всичко друго, но не и за торти, и понеже това зачести, се наложи да наема още персонал – просто стана доста неудобно да обслужвам гост, докато друг ме разпитва за политически въпроси. Сега обаче не мога да си представя да съм без тези нови попълнения в екипа, защото ми дава възможност да гледам по-стратегически на бизнеса, да измислям нови рецепти", коментира Линда Петкова, предава bairak.bg.

"Знаете ли, двама различни души ми подариха книга на Мишел Обама за Коледа!Тя е имала доста предизвикателства за тези 8 години, не на последно място сред тях е фактът, че се налага да има охрана постоянно, докато аз съм много по-достъпна, хората ме виждат в сладкарницата. Друга разлика е, че съм чужденка и то от Канада, мисля, че съм малко странна за някои хора. Така че като че ли нямаме много общо извън работата на съпрузите ни в политиката. Е, разбира се, и отношението към правилното хранене на децата – кауза, на която тя беше много активен застъпник“, споделя още Линда Петкова.

Виж коментарите (5)
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).