Линда Петкова с нова татуировка на скришно място

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:11 / 16.02.2023
3304
Нестандартен подарък е поднесла Линда Петкова на съпруга си Кирил за празника на влюбените.

В навечерието на Свети Валентин майсторката на сладкиши си направила чисто нова татуировка на закътано място по тялото си. С придобивката тя се похвали пред приятелите в социалните мрежи, като написа, че е посетила татуист и е имала "страхотен ден".

Линда се доверила на професионалисти в занаята в популярно столично студио, намира - що се в центъра на София на ул. "Цар Асен". Канадката обаче не благоволи да покаже мастилената рисунка, нито пък да разкрие какво символизира тя. Татуировката не е първата за синеоката блондинка, а всички досега били посветени на хора и събития, свързани с нейния личен живот.

Дотук Линда е нашарила различни части от тялото си на поне 5 места.

Ексцентричните й татуировки разбуниха духовете още след възкачването на Петков на министърпредседателското кресло, защото за пръв път България се сдоби с премиерша чужденка, при това татуирана. На гърба си Линда има изображения на три летящи лястовици, посветени на трите й щерки от Кирил — Ванеса, Ема и Анна.

Всъщност това е и нейната първа татуировка, която отключила страстта й към болезненото изкуство. Цялото ляво рамо на Петкова пък е нашарено с плетеница от едри цветя. На деколтето й се кипри пърхаща пеперуда, а най-пикантната й татуировка е между бюста. Тя представлява индийска мандала, символизираща живота. Видна е единствено, когато канадката е по бельо или бански, но такива снимки из профилите й в социалните мрежи има в изобилие, писа "Ретро".

Този път бившата премиерша заложила на млада и талантлива дама, при която редица известни личности ходят да шарят телата си. Самият Кирил Петков не е привърженик на мастилените изображения и няма такива, но модата на татуировките не е прескочила други български политици. Лидерката на БСП Корнелия Нинова крие на дясната си ръка енигматичен тибети знак. Вежди Рашидов носи сърце, прободено от стрела, още от юношеските си години, а наскоро изключеният от БСП бивш депутат Явор Божанков пък си татуира черна овца.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Почина дизайнерът, изработил свещеническо облекло за папа Йоан Па...
Филип Киркоров празнува днес
Доста бременна е бившата на Борис Солтарийски
Нова любов в Hell's kitchen
Ето къде е единственото място в България, където Великден се поср...
Това са храните, които предизвикват най-силно отвращение


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).