Луиза Григорова се скарала с майка си заради новия й мъж

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:51 / 23.07.2023
1035
Ивет Григорова е на 53 години, но може да се конкурира по визия с манекенките от агенцията си. Блондинката е в Гърция с приятеля си Атанас Минев и не пропуска да се покаже по бански в мрежата. Модната шефка все още има стройно тяло, макар че е майка на две пораснали дъщери, даже е и баба. Преди 3 години голямата й щерка – актрисата Луиза Григорова, я дари с внук на име Бран.

Синът на Луиза и режисьора Мартин Макариев донесе много щастие в семейството. Противно на слуховете, Ивет не се притеснява да я наричат "бабо". Дори напротив – доволна е и не отказва да се грижи за хлапето, когато има възможност.

Макар че е прехвърлила 50-те, Григорова все още изглежда много добре и е щастлива до драстично по-младото си гадже Атанас. Тя казва, че не се смущава от напредването на годините, защото се има за модерна жена и не страда от излишни комплекси.

Ивет никога не е спазвала строги диети, но се старае да спортува, за да поддържа формата си. "Не съм привърженик на гладуването. Не съветвам и моделите си да го правят. Храня се умерено, ям по малко, избягвам тестено и пържено.

Е, понякога и аз си позволявам да опитам вкусна италианска пица", споделяла е блондинката. Рутината й за сияйна кожа пък е следната:

"Една от тайните ми е, че всяка сутрин и вечер нанасям хидратиращ крем. Веднъж в месеца ходя на козметик, където ми правят различни процедури. Мога да издам още една женска хитрост. Два пъти дневно мажа устните си с мед, като по този начин те стават меки и сочни".

Преди няколко години модната шефка се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради актуалния си приятел, с когото няколко месеца поддържала извънбрачна авантюра. Впоследствие обаче намеренията им станали сериозни и взели решение да заживеят заедно. Ивет не крие, че все още е много хлътнала по Минев. До ден днешен й се струва нелогично, че такава любов я е споходила в по-късна възраст.

Григорова е разказвала, че с настоящия й мъж се запознали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. "Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение", коментирал е Атанас.

Жена му също се е изказвала ласкаво за него: "Той има много качества и нещата станаха постепенно. За любовта няма определение, а за самото влюбване смятам, че няма реално обяснение. Тук няма въпроси от типа на "как" и "защо", това просто се случва. Наско ме спечели с много качества, той е моята половинка, продължение на всичко това, което съм търсила. Ние имаме много общи интереси, мислим по един и същи начин, гоним едни и същи цели. Чувстваме се щастливи заедно".

Първоначално Григорова не обръщала чак такова внимание на Атанас и му отговаряла сдържано и оста лаконично. С течение на времето обаче била силно привлечена от него и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението да започне живота си отначало на прага на 50-те, пише "Уикенд".

Връзката им бе приета много трудно от близките им хора. Дъщеря й Луиза Григорова месеци наред отказвала да говори с майка си и я обвинявала в лекомислие. В крайна сметка обаче вече се е примирила с избора й. Двете пак общуват, въпреки че Луиза продължава да има резерви към младия Атанас.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Легендарните кръчми: Pizzeria da Michele - пицарията с най-добрат...
Кинокритикът Димитър Дринов разказа кои заглавия навършват кръгла...
Рафи издаде нещо интересно за финала на "Капките"
Асен Блатечки разкри къде е бил на Великден
Лечебните свойства на слузта от охлюв са били известни още на Хип...
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).