Луна пак избухна: Пратете ми някое готино гадже, да ми е приятно! Някой стриптизьор!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (217)
14:28 / 20.04.2023
1712
"Пратете ми тук някое готино гадже. Да ми е приятно, да си пеем, да се забавляваме. Някой стриптизьор или стриптизьорка", обръща се към своята публика Луна. Фолкветеранката качи в Тик-Ток видео с мераците си, което за броени минути взриви социалните мрежи.

"Сега си запалвам цигара и излизам. После ще ви кажа какво е станало", казва още в клипчето певицата, предаде "България Днес".

Не закъсняха обаче и коментарите, че изпълнителката на "Искам го, стискам го" е пуснала в Тик-Ток стар запис. Или дори вместо нея са го изнамерили хора, които са искали да припомнят, че някога Луна не бе това, което е днес - загърбила земните удоволствия в името на духовните завети, запалена дъновистка, а е била любителка на сладкия живот.

В Инстаграма на Луна няма снимки с провокативно съдържание, нито нейни изказвания, които да са в разрез с градения напоследък от нея имидж на "народна защитничка" и "всенародна любимка", боркиня за морал и справедливост.

В публичните си изяви самата изпълнителка не отваря и дума за периода, в който се вписваше идеално в масовата представа на българите за фолкфурия. Онези, които не познават стария й образ, са като паднали от луната за скандалните изцепки на Луна преди години.

Изпълнителката на "Тук-там" например, когато още не се бе окичила с титлата "Луна президент", си позволи размяна на крошета и ритници с друга участничка в риалитито - майката на Албена Вулева - Людмила Захажаева. След чутовното меле певицата бе прогонена от къщата в Нови хан, но преди това Ловеца на бегълци Динко я натисна с красноречиви намерения в басейна.

Днес от тази шуменска "къса клечка" няма и помен! Днешната Луна парадира само с огромните си политически амбиции. От някогашната й екстремност е останал извън архив само конфликтът й със Слави и Иво Сиромахов. Двамата са неуморно сочени от нея за недоброжелатели, които използват нейните изказвания по "народните работи" за собствен интерес. Дали те не стоят в дъното на провокацията и сега?

Виж коментарите (217)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Генчо от "Игри на волята" се оказа романтик 
Най-вкусната: Овчарската салата влезе сред челните места на свето...
Има как да се скараме "правилно" в една връзка, ето съвета на пси...
Превръщането на всички кръвни групи в нулева
Двата острова, които са само на 4,8 км един от друг, но в същото ...
Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем, м...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).