Любо Киров и Дара с уникално ново парче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:38 / 26.01.2023
696
Осем години след X Factor, DARA е стабилно стъпила на музикална сцена и, като че ли, мърдане оттам няма. През годините певицата пусна много различни самостоятелни и дуетни парчета - кое от кое по-добри и бързо превръщащи се в хитове. Последното, което има потенциал да се превърне в любимо на всички, е не с кого да е, а с Любо Киров.

За първи път видяхме двамата заедно като треньори в "Гласът на България" и още тогава стана ясно, че стабилно поставят основите на едно голямо приятелство. И за да го докажат, вчера, 25 януари, ни представиха топлото видео към първия им общ музикален проект - "Вече няма как", пише "Lifestyle.bg".

Песента е част от албума "Целуни ме" на Любо Киров и определено беше въпрос на време да се появи и клип към нея. Музиката на "Вече няма как" е дело на екип, съставен от международни професионалисти, с които Дара работи в рамките на творчески лагери у нас и в Стокхолм.

Що се отнася до текста, дело на самия Любо Киров, разбира се, той е за приятелството, любовта, раздялата, болката и това, че понякога е трудно да намерим път един към друг обратно.

"Аз ти казах, ти не вярваш. Понякога се случва така - ще падаш и ставаш, когато не разбираш любовта", се обръща Любо към DARA, на което певицата отвръща: "Чух те, че говориш, но до мен едва достига твоя глас. Има болка силна в мен, нетърпим е всеки ден."

Режисьор и сценарист на видеото е Джийсън Брад Люис, който описва клипа като чист, светъл и приятелски. Точно такъв, какъвто го усещаме и ние, когато гледаме. 

За момента коментарите за "Вече няма как" са само положителни, като преобладава мнението, че музиката и клипът си пасват "като ръкавица", а така засилват емоцията, която стига до слушателите. За ден, откакто е пуснато, видеото има вече над 83 хиляди гледания.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).