Любовна авантюра разтърсила Джизъса и Татяна

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:55 / 20.02.2023
1659
Бившият футболист Благой Георгиев е имал кратка авантюра с фолкпевицата Татяна, с която в момента участват заедно в приключенското предаване "Сървайвър".

Слухове за техните отношения се появяват още през 2018 година. По това време Благой е прясно разведен, бракът му с рускинята Есмер Омерова завършва с жесток скандал, а футболистът се прибира окончателно в България.

С Татяна няколко пъти са засечени заедно в столични дискотеки. Брюнетката отрича да имат връзка, но не крие симпатиите си към мачото.

"Благой Георгиев е мой добър приятел, който харесвам като мъж, но няма нищо между нас. Излизаме в обща компания, забавляваме се и това е", обясни тогава певицата.

Двамата продължават да излизат заедно, а под нейни снимки Георгиев не веднъж оставя коментари колко добре изглежда. Тя самата публикува тяхна обща снимка в опасна близост, но по-късно я изтрива.

Появата им заедно в Доминикана припомни на близките на Благо за тази забежка.

"Нямам представа дали той е спал с певицата Татяна, но най-вероятно да", избухна с коментар и бившата половинка на Джизъса - Златка Райкова. Откакто се разделиха, блондинката използва всеки удобен момент да подчертае "слабия ангел" на екснационала и подозренията й, че списъкът му с жени е по-дълъг, отколкото е предполагала.

Авантюрата между двамата е в много преломен момент и за самата фолкпевица. По това време тя се разделя с дългогодишната си половинка и баща на детето й.

Тогава тя увеличи значително и гръдната си обиколка, което я направи още по-привлекателна и вървежна.

"Не ми е било някаква фиксидея или пък да съм се комплексирала на тази тема. Но всички знаят колко много държа на външния си вид, суетна жена съм и реших да се подложа на тази интервенция", казва тогава изпълнителката. "Ще го кажа малко шеговито, но нали родителите подаряват на абитуриентите чифт нови гърди, а пък аз тази година изпращам сина ми абитуриент и реших да си направя такъв подарък", обяснява още Татяна и вметва:

"Аз съм спортуващ човек, обръщам внимание на женската красота. За мен една жена е красива и женствена, не когато е просто слаба, а задължително трябва да има релеф по тялото. Слаба жена без гърди на мен лично не ми допада, не знам как е при мъжете вече... Жената трябва да има овали - хубави гърди, оформено дупе, да бъде слаба и стегната", споделя Татяна мнението си за красотата.

Постепенно брюнетката прибягва до още интервенции, заради което част от зрителите първоначално дори не я разпознават, пише "България Днес".

Според близки до футболиста от екипа на предаването знаят за авантюрата му с Татяна и в епизодите ще я използват, за да създадат интрига. Още преди да заминат за екзотична Доминикана, бе ясно, че всички потенциални конфликти ще се въртят именно около Благо. Затова в неговия отбор неслучайно попадна и ММА боецът Георги Валентинов, когото Златка Райкова изостави, за бъде с Георгиев.

Джизъса няма нищо против интригите, защото предварително се е договорил за много висок хонорар с екипа на продукцията.

Още при първата си среща с продуцентите Благой заявил, че ще бъде част от шоуто само ако му дадат 300 бона.

Първият епизод на предаването стартира с висок рейтинг. Изненадващо дори Георгиев и Валентинов размениха добри реплики и се подкрепяха при отборните битки. Преди да заминат за острова, Валентинов се закани, че няма намерение изобщо да общува с Благо.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Превърна се във вирусна сензация – на 38 няма зъби, но снима клип...
Образ, създаден от изкуствен интелект, стана говорител на Министе...
Опасни трендове в социалните мрежи могат да доведат до рак на кож...
Режисьорът на "Уроците на Блага" обяви: Филмът "Made in EU" е зас...
50 години група "Фактор": Музиката, любовта към рока и приятелств...
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).