Любовница на Ал Бано влиза в "Гласът на България"?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:47 / 29.07.2022
940
Новият девети сезон на "България търси талант" в ефира на bTV със сигурност ще заинтригува зрителското внимание, поне що се отнася до кастинга. Този път има доста любопитни имена сред кандидатите за победители. Място сред тях намери и българка, за която се твърди, че е била тайна любовница на един от най-великите италиански певци - Ал Бано.

Твърди се, че двамата са започнали връзката си още по времето, когато италианската звезда и бил в брак с тв водещата Лоредана Лечизо, от която има две деца.

Самоличността на българката засега се пази в пълна тайна от публичното пространство, поне докато тя не се появи на сцената на шоуто, пише Woman.bg.

В момента италианецът обитава винарната си в родната Пулия, където посреща гости от цял свят. Прекрасното кътче е разположено сред лозята на певеца и разполага с луксозна хотелска част. Вината му обаче, не се радват на радушен прием и често могат да бъдат видени намалени по магазините. А тамошните медии все така обичат да го събират с някогашната му половинка и в живота, и на сцената - Ромина Пауър, с която продължават да пеят заедно. Двамата дори ще имат концерт в София на 8 ноември, който многократно бе отлаган.

"След отлагането заради КОВИД пандемията сега... Ромина Пауър се нарани в случаен инцидент, налагащ операция на крака и няколко месеца не може да пътува. Това притесни не само нас, но и мениджмънта им, и самите артисти.

Ал Бано дори беше готов да предложи свой солов концерт, само за да не разочарова отново чакащите фенове, но разумното решение беше да запазим оригиналния формат на шоуто и чара на двамата като уникален дует, преминал през шеметен възход и тежка лична драма. Така избрахме първата предложена ни възможна дата, 8 ноември 2022 г., защото – въпреки всички спънки от съдбата – този концерт ЩЕ СЕ СЪСТОИ", заканиха се организаторите.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).