Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любовницата на Башар Рахал 11 пъти си оперирала носа
Автор: Екип Burgas24.bg 17:13 / 22.09.2019Коментари (2)1473
©
Актуалната любовница на Башар Рахал – Райна Караянева, цели 11 пъти е лягала под ножа, за да коригира обонятелния си орган. Манекенката и актриса от дете не харесвала носа си и първата си операция направила едва на 17 години. Без знанието на родителите си, тя се подложила на интервенцията при съмнителен хирург, който така я окепазил, че после се наложили други операции.

Близките на блондинката останали шокирани, когато я видели подпухнала и със синини по лицето, но дали с недобросъвестния доктор са стигнали до съд, не е ясно. Усложненията след първата операция били много и носът на красавицата буквално започнал да се разпада. Тя е споделяла, че дала част ухото си, за да може да закрепи обонятелния си орган. През годините цели 11 пъти го поправяла и в момента той е максимално изпилен. Караянева обаче много се харесва и често споделя снимки на профила си в социалната мрежа. Райна твърди, че няма други корекции по лицето си, а тялото си поддържа със спорт и хранителен режим, пише "Уикенд". 

Именно идеалните мерки на манекенката първоначално привлекли вниманието Башар Рахал. Актьорът и любовницата му се запознали покрай съвместната си работа  в "Лотария България" - през 2016 г. той стана водещ на шоуто, а Райна се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели 15 лета по-млада от него, но това не му попречило да флиртува упорито с нея и впоследствие да я вкара в леглото си.  Когато започнала интимната им афера, Караянева все още била сериозно обвързана с бащата на детето си - Генадий Ников, но по-късно се разделила с него. Дали авантюрата й с Рахал е причина за разлъката, не е известно. 

Запознати издават, че връзката на Башар и Райна става все по-сериозна. Двамата са неразделни и от доста време живеят под един покрив. Той е запознал манекенката с всичките си колеги и приятели, дори я уредил с роля във филма "Завръщане", на който е продуцент. Манекенката отдавна мечтаела да се изявява като актриса и ето че звездният й миг настъпи. Рахал я набутал в своята продукция, която ще излезе на голям екран през октомври. 

Актьорът вече не крие чувствата си към Караянева и не се притеснява да демонстрира близостта си с нея на публични места, макар че официално има друга жена до себе си. Съпругата му Калина Рахал от години живее в САЩ и отглежда там двете им дъщери тийнейджърки Клои и Индия. През това време Башар смени няколко любовници, ала само Райна успя да се задържи толкова време до него. 

Неотдавна блондинката заяви, че връзката й с Рахал не е тайна, но не държи да парадира с нея. Тя се обясни в любов на актьора и написа мили думи по негов адрес в социалната мрежа. "За мен дали ще сме на нашето море, забити в хижа в планината или на Малдивите, все тая, важното е него да го има и той да иска да е там. Всичко друго е его и безцелно съревнование", сподели Караянева. 

Изглежда сякаш актьорът задоволява всички капризи на хубавицата и дори съпругата му Калина била наясно с паралелната му връзка. Чаровната продуцентка нямала нищо против любовните забежки на Рахал, тъй като и тя не оставала сама през годините. Запознати издават, че съпрузите се разбрали да не си държат сметка и се уговорили всеки да прекарва свободното си време, както намери за добре. Тава условие пък било добре дошло за Башар.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така са сирийските копеленца на шпиони на Асад. Живеят си живота с к**ви ,а децата им в САЩ.
0
 
 
Да не би... да са и го чупили за изневяра 11 пъти...? ;)
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: