Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Любовта между Натали Трифонова и Мартин Чой пламнала на дивана на дългокраката водеща
Автор: Екип Burgas24.bg 16:36 / 21.03.2024Коментари (0)5193
©
Синоптичката Натали Трифонова, която участва в "Денсинг старс“, крие връзка с многократния ни шампион по мотоциклетизъм Мартин Чой.

Сексапилната блондинка и 40-годишният състезател се запознават в предаването й COOLt през януари 2023 година, когато той й гостува. Спортистът започва да й пише и любовта им пламва. Колкото и да се крият и да не афишират любовта си, през миналото лято двамата са забелязани в самолета за италианския остров Капри, а след това и на  други пътешествия.

Двамата дори посрещат заедно 2024 година в столичен пиано бар, а преди това Чой изненадва блондинката с воаяж до Рим за рождения й ден. Според запознати връзката на синоптичката с шампиона е сериозна и той дори вече я е запознал с дъщеря си Киара която е на 14 г. и тренира художествена гимнастика. Чой е разделен с майката на момичето и минава за един от най-желаните ергени. Преди две години блондинката беше забъркана в афера с влиятелен политик, част от сглобката, който според запознати редовно я глезел със скъпи и луксозни придобивки като бижута с диаманти и мощен автомобил.

Иначе последната й публична връзка е с дългогодишния й приятел Доан Хасан, с когото се събираха и разделяха няколко пъти, а когато не са били заедно са имали други връзки. С днешна дата обаче двамата не са двойка, макар и още да се следват в Инстаграм, а той все още не е показвал нова жена до себе си.

"Бяхме съученици в кварталното училище. Иначе той е от Силистра, а аз от Велико Търново, но и двамата сме учили в София. Не се харесахме веднага. По-скоро може би ми направи впечатление. Като нов ученик, всички момичета веднага се впечатлиха от него, а аз се правех на незаинтересована. Той твърди, че като е влязъл в стаята, веднага ме е харесал и си е казала тя ще е. Имаше период, в който и двамата си повтаряхме чисто по детски, че не се харесваме. 

Но още в пети клас се сближихме и постоянно бяхме заедно. След седми клас отидох да уча в Руското училище, а той в Строителния техникум. Въпреки това, той ми беше кавалер на бала. След това се разделихме. Изобщо имаме доста периоди на раздели и събирания. Някой път е било и за по-дълго време. Или не сме си говорили и сме били смъртно скарани, или много се обичаме и сме заедно. Никога не сме били просто приятели.

И двамата сме големи инати. Когато се разсърдим, моментът до сдобряването е труден. Ние имаме много общи приятели. В една компания сме. И през годините се е случвало да стоим на една маса, да не си говорим, дори да не се поглеждаме. И в тези моменти близките ни приятели са ни сдобрявали“, признавала е преди време Натали Трифонова, която преди твърдеше, че връзката им е съдбовна, защото и двамата имат родилен белег.

Нейният е на ръката, а неговият над гърдите. "Смята се, че хората с него са белязани от съдбата. Много хора ни казват, че и това е доказателство, че сме родени един за друг. И аз смятам, че е мъжът за мен. Да, често се караме. Затова и толкова много пъти сме се разделяли. Като куче и котка сме понякога. Колкото се обичаме, толкова и спорим. В същото време обаче знам, че той е човекът, който ме разбира само с поглед. Освен това сме много ревниви. Винаги сме били, още като деца, и това продължава. Но ревността ни винаги е в здравословни дози за връзката“, споделяла е русокоската.

Доан движи строителния бизнес на семейството си, но за толкова години така и не предлага годежен пръстен на красивата Натали. А тя много би искала да облече бяла рокля, защото вярва в брака и не е привърженичка на съвместното съжителстване на семейни начала. Трифонова вече иска да стане майка, макар и да не знае дали все още е готова за тази сериозна стъпка. 

И без това вече баба й, която е известна педиатърка в родния си град Велико Търново, постоянно й натяква да я дари с правнуци. Засега обаче блондинката се е отдала на кариерата си. Тя е сред любимите лица на Би Ти Ви и много зрители гледат прогнозата на времето само заради дългокраката хубавица, както и предаването й COOLt. 

В Dansing Stars се съгласява да участва, защото в тийнейджърските си години тренирала усилено модерен балет и хип-хоп танци. Спира с танците през 2012 г., за да се посвети на работата си в телевизията. Тя е сред най-дисциплинираните водещи в нюзрума на Би Ти Ви и никога не си позволява да закъснее. Като по часовник е. Има стриктна програма за всеки ден и час.

"В точно определено време влизам в гримьорната, в студиото...и никога не ми се е случвало да закъснея. Дори винаги подранявам с пет или десет минути. Не обичам и да чакам. Никога няма да забравя първото си предаване. Помня дори и синята рокля, с която бях облечена. Бях притеснена, но не чак толкова, че да не спя. По-скоро се вълнувах, защото беше абсолютно непознато за мен.

Е, разбира се, надявах се да не се изложа. Не исках да разочаровам колегите и хората, които ми бяха дали шанс. Тогава бях едва на 20 години. Но иначе сценичната треска и вълнението си ги имам и до днес. Даже се плаша от момента, в който евентуално ще изчезнат. Те ме държат стегната и концентрирана“, казва Трифонова, която попада в телевизията още като студентка в първи курс по бизнес информатика.

Иска да работи нещо, докато учи. И заедно с майка й виждат обява по телевизията, че се търси водеща за прогнозата на времето. Явява се и я вземат от раз. 

"Разбира се, имаше доста дълъг период, в който ме подготвяха, защото нямах никакъв опит пред камера. Минчо Празников беше част от екипа, който ме обучаваше и му благодаря за дадената основа", обяснява Натали, която продължава да поддържа добри отношения с легендарния  синоптик, пише "Галерия".



Още по темата: общо новини по темата: 5005
27.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
26.04.2024 »
предишна страница [ 1/835 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: