Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мачото Краси се добра до леглото на силиконовата си любима Паулина във "Фермата"
Автор: Екип Burgas24.bg 12:16 / 01.10.2019Коментари (0)1800
©
Два дни след като си навлече гнева на сиромасите с бягството при чорбаджиите във "Фермата: Нов свят“ автомонтьорът Краси Джунов се добра до леглото на силиконовата си любима Паулина, съобщава "ХотАрена". 

Мачото, чийто силен нагон и склонност към безцеремонни флиртове му спечелиха прозвището Ромео в шоуто, прекара първата си нощ с обекта на желанията си в прегръдки и откровения, но не посмя да стигне до крайности.

"Добре, ти харесваш ли ме, или си играеш? Това ме интересува?“, попита под чаршафите българката с никарагуанска кръв. "Аз да си играя? Ти мислиш, че мен не ме гледат хора отвън, така ли?“, обърна й гръб обидено Краси. "Ама ти си нямаш никой, в смисъл, нямаш си приятелка?“, подкачи го Паулина, а той приключи темата с лаконичното: "Имам, но вече си нямам!“.

За три седмици в шоуто сиромахът Краси и чорбаджийката Паулина не спряха да си чуруликат на прозореца в триметровата ограда, която разделя стопанството на бедните от това на богатите. Нашенецът с минало на еротичен модел в Испания дори я изненада с подарък за рождения ден на 11-годишния й син.

Паулина, която влезе в шоуто с визитка на момиче, издържащо се от задоволителния си сексуален живот, се съгласи да излезе на среща с Краси. Продукцията им позволи да напуснат пределите на стопанствата си и да изведат животните на паша, а веднъж събрали стадата си, двамата се прегърнаха и повече не се пуснаха. 

Миналата седмица Джунов призна, че Паулина му е завъртяла главата и иска да бъде близо до нея. Въпреки че наруши правилата на играта, прескачайки оградата, продуцентите на "Фермата“ решиха да не застават на пътя на любовта и му дадоха право да избере кое е по-важно за Краси - лоялността към отбора на сиромасите или прегръдката на любимата жена. Беглецът Ромео, без да се замисли, последва сърцето си и избра своята Жулиета, което доведе до торнадо от грозни коментари и разделение на два лагера сред сиромасите.

И докато Краси жертва уважението на отбора си заради Паулина, силиконката на няколко пъти спомена, че навън си има приятел, голям вносител на ядки от арабски произход.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Грипна епидемия обхвана страната
Лято 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: