Мадалина плаче неутешимо за Гришо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:52 / 15.10.2023
819
В скута на мама намира утеха Мадалина Геня след раздялата си с Григор Димитров. Родителката на моделката и актриса - Констанца, е при нея в Италия.

Румънката публикува редки кадри на майка си тези дни. На част от тях Костанца е с внучката си Шарлот.

"Моето всичко", пише Мадалина под снимката им. На кратко клипче пък Геня и майка й са в автомобил. Красавицата е полегнала в скута на родителката си, която я гали по главата.

През годините моделката неведнъж е споделяла колко е близка с майка си. Определя Констанца като най-добрата си приятелка, с която споделя всичко. На нея разчита и в най-трудните си моменти. Явно сега отново се нуждае от утехата и присъствието й.

Освен в присъствието на Констанца доскорошната любима на Григор намира утеха и в работата. Мадалина се хвърля в нея без остатък в последно време. Румънката започна снимки на нов филм, участва и в рекламни фотосесии. Не пропуска фестивали и светски събития. А в деня на голямата победа на Димитров над Карлос Алкарас промотира по телевизия "Рай 1" филма "Домът на Гучи", където влиза в ролята на София Лорен. Както и трейлъра на последния филм с нейно участие, който тръгва скоро по кината.

Всъщност мълчанието на Мадалина след страхотния успех на Гришо над световния номер две в Шанхай е още едно доказателство за раздялата им. Допреди няколко седмици Мадалина не пропускаше да похвали Григор и да обяви колко се гордее с него след всяка победа на корта.

Вместо това след победата му над Алкарас Геня качи две доста интересни истории в инстаграм.

"Загубата на временно забавление за изграждане на постоянна стабилност не е загуба. Блокирайте се!", гласеше текстът на едната.

В другата знойната красавица твърди, че се чувства щастлива и благословена. Немалко фенове видяха в тях препратка към края на връзката й с Григор. Връзка, която продължи едва седем месеца.

Виж коментарите (1)

Още по темата (5256):
10.05.2024 Сашо Кадиев строи голям палат до майка си в Кокаляне
10.05.2024 "Фактор" побърка феновете на юбилейния си концерт в НДК
10.05.2024 Синът на Здравка Евтимова напусна Германия, избра да живее в България
10.05.2024 Опра с признание за популярния Оземпик
10.05.2024 Край! Уволниха Андреа Банда Банда
10.05.2024 Страхотни новини за феновете на "Властелинът на пръстените"
Още новини от Любопитни новини:
Край! Уволниха Андреа Банда Банда
Чудната храна, която ви помага да придобиете тен и намалява риска...
Тези хора не бива да консумират яйца
Продължава ли да има Филип Буков проблеми със сърцето?
Това е лесен и вкусен лек при простуда
Писател: България трябва да е горда, че няма да участва на извращ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).