Маги Сидерова празнува на сватбата на бившия си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:14 / 29.08.2022
1045
Фолк певецът Азие беше гвоздеят на тържеството по случай сватбата на екс-манекенката Роси Черногорова и вече официалния й съпруг Борислав Желязков-Манекена, който в миналото беше съпруг на Маги Сидерова, екс-Желязкова.

За сватбата на Боби и Роси се заговори още през март, когато всъщност двойката е подписала в брачното. Едва вчера е било и самото тържество на една от най-романтичните точки на родното Черноморие - Перла бийч в Приморско, където е и любимата резиденция на Тодор Живков.

 

Азис, който е сред най-добрите приятели на бившата жена на Боби - Маги Желязкова по настоящем Сидерова се оказа гвоздеят в музикалната програма. Самата Маги също е била гост на тържеството. Очевидно с бившия си съпруг продължават да са в близки отношения и след развода им преди години.

На сватбата се събраха и други популярни личности, сред които моделките Ивайла Бакалова и Диляна Попова. Ангелогласната Деси Слава също беше гост, но и част от музикалната програма заедно с Папи Ханс.

Не само за Боби Желязков това е втори брак, но и за Черногорова, която остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама.

От своя страна, Боби Манекена има един наследник - Боби от брака си с Маги, с която се разделиха през 2014 г., а години по-късно бившата му вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес, припомня ХотАрена.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).