Майки пропищяха от прашките на Икебаната на плажа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (13)
15:48 / 13.09.2019
5965
Деян Неделчев–Икебаната ще стане персона нон грата на варненските плажове, където майки пропищяха от неговите прашки. Местни дами обмисляли идеята за подписка срещу него, която да депозират в Общината, надявайки се на някакви конкретни мерки. По крайбрежието на места има табели, забраняващи монокините, но липсват такива за мъже, които се държат неприлично и си показват умишлено задните части, недоволстват младите майки.

Те редовно ставали свидетели на скандални и почти еротични сцени с главен участник Икебаната. Певецът се носел с бански тип слип, който винаги се опитвал да оформи като прашки, въртейки дупе на всички страни, демонстрирайки желанието си да бъде забелязан, пише "Галерия“.

Напъните му се повтаряли многократно, което за възрастните наоколо може да е смешно, но за малките гледката е повече от шокираща, обясняват още възмутените. Самият Неделчев не давал вид да е притеснен от реакциите на хората, нито обърнал внимание на забележките, които се осмелили да му отправят някои жени.

Виж коментарите (13)
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).