Майли Сайръс: Бях съдена прекалено строго

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:12 / 20.05.2023
837
Майли Сайръс се появи на корицата на новия брой на британския Vogue. 30-годишната певица е заснета за фотосесията от Стивън Майзел.

В интервю тя разказва за личния си живот, за новото си гадже Макс Морнадо, за отношението си към професията и славата и за това колко се е променила напоследък. Ето някои от откровенията на звездата:

За образа на силната и успешна жена в шоубизнеса

"Това е толкова банално. Единственото нещо, което не бих искала, е интервюто ми да се превърне в оплакване от това, че съм жена в мъжка индустрия. Не ми се иска това да е разказ за овластяването на жените. Аз съм олицетворение на женското овластяване. Не е нужно да се застъпвам за него", споделя Майли, цитирана от БГНЕС.

За славата и успеха на песента "Flowers"

"Може би в момента съм номер едно, но е на път да стана номер 2. Нищо не е вечно. Много от заглавията [напоследък] гласяха: "Това е моментът на Майли". А аз си помислих: "Точно това се случва в момента. Това е един момент и той ще свърши. Това не е песимизъм. Просто е честно и това ме устройва. Всъщност ми харесва. Вече съм билa в Райската градина и съм опитала червената ябълка, но това никога не ме е карало да се чувствам добре".

Песента Flowers на Майли Сайръс пожъна огромен успех, като събра 100 милиона стрийма в Spotify и дебютира под номер едно в Billboard Hot 100. Феновете на певицата предположиха, че този "химн на отмъщението" и любовта към себе си е послание към бившия ѝ съпруг Лиъм Хемсуърт. Песента наистина включва препратки към конкретни събития, които Майли е преживяла с Лиъм - като например факта, че домът им в Малибу е бил унищожен от горски пожар през 2018 г. Песента "Flowers" (Цветя) е включена в новия албум на Сайръс "Endless Summer Vacation" (Безкрайна лятна ваканция).

За зрелостта

"В момента не търся внимание, просто си седя тук като 30-годишна зряла жена. Привличах вниманието към себе си, защото се дистанцирах от персонажа, който играех. Всеки, когато е на 20 или 21 години, се опитва да докаже на всички, че не е като родителите си, че това е самият той. Години наред носех вина и срам заради това колко спорове предизвиках и колко разочарование причиних на другите. Сега, когато пораснах, осъзнавам колко сурово са ме съдили. Като дете възрастните бяха строги към мен, а сега, когато съм възрастен, осъзнавам, че аз самата никога не бих съдила сурово едно дете. Разбира се, когато бях на 20 години, бях точно като всички 20-годишни. Мислиш си, че си възрастен, но сега осъзнавам, че съм бил просто диво хлапе".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).