Малката Десислава е сбъдната мечта на известната й баба

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:56 / 30.04.2024
1365
Деси Слава е най-щастливата млада баба, фолкпевицата, която на 7 март празнува 45-ия си рожден ден, прегърна първо внуче. Големият й син Майки я дари с момиченце, което носи нейното име. Радостното събитие се случи четири месеца, след като отбелязаха 6-ия рожден ден на Благой, малкият син на певицата, с чийто баща тя също се раздели, но запазиха добри отношения. 

"Да, вълнуващо е много! Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това щастие", сподели Деси Слава при раждането на внучка си на 17 април. Стотици бяха честитките от почитатели и колеги. Пожеланията бяха, разбира се, за здраве и щастие, както и да носи таланта на гласовитата си баба.

Младите родители Майки и Анджела, която е фризьорка, са заедно от няколко години. Дъщеря им Десислава е чакана с любов и когато се разбра за нея, цялото семейство споделяше вълненията си при подготовката за раждането й. Певицата научила, че ще става баба, минути след големия си син. Тъй като й е озвучител и пътува с нея по участия, Майки не успял да скрие радостта си, когато любимата му съобщила новината по телефона. Майката на младия татко, която го познава добре,веднага усетила емоциите му и го попитала какво се случва.

Щом разбрала, че ще става баба, Деси Слава била изключително щастлива. Не само, защото семейството се увеличава, а и че ще е тъкмо с момиче. Певицата, която има две момчета, винаги е искала и момиченце, така че малката Деси Слава е сбъдната нейна мечта. Визията на хитовата изпълнителка вероятно не се припокрива с представите за тази на баба. Въпреки това Деси Слава няма притеснения и би искала внучка й да се обръща към нея тъкмо с "бабо". 

Певицата даже се радва, че посреща първо внуче на тези години, когато е все още в разцвета на силите си, енергична е и може да взима дейно участие в грижите за внучка си. 

"Цялата тази радост е много по-осъзната, ефективна. Да можеш да помагаш, да тичаш с детето и да му се радваш по-пълноценно някак си", споделя Деси Слава. Тя е готова да гледа внучка си и когато родителите й искат да излязат вечер. Разбира се при възможност, понеже програмата й с участия е доста натоварена.

Въпреки ангажираността с кариерата си, певицата с желание и радост влиза в ролята си на баба. Още повече, че самата тя знае колко е ценна тази подкрепа, защото много е разчитала на своята майка да й помага за Майки, а после и на бабата на Благой по бащина линия. Затова Деси Слава си пожелава да успява да намира баланса с работата си, така че да има време за себе си и семейството си.

Виж коментарите (0)

Още по темата (5769):
14.06.2024 Майли Сайръс няма приятели сред колегите си
14.06.2024 Ако спасите диво животно, ето какво трябва да знаете, за да му
помогнете
14.06.2024 You Tube върна клипа на Мария след скандала
14.06.2024 Зомбори и Боряна Братоева открехнаха завесата за новия сезон на "Гласът на България"
14.06.2024 Годежните пръстени за милиони на Дженифър Анистън
14.06.2024 Сано пропуска раждането на внучката си
Още новини от Любопитни новини:
Наша актриса стана жертва на известен онлайн сайт за дрехи и аксе...
Красива репортерка на Нова телевизия слага край на кариерата си
Тази звездна двойка е на път да изненада всички
Майли Сайръс няма приятели сред колегите си
Натали Трифонова подкара мощен джип
Петте зеленчука, с които да внимавате


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).