Марешка Бардем взе награда за Рап изпълнител на годината в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:50 / 19.10.2022
1309
Красавицата M. Quinn, позната още като Марешка Бардем, която стана известна след участието си в първия сезон на “Игри на волята", добави още една статуетка към богатата си колекция от награди. След като в началото 2020 година, бе отличена за секс символ на годината, реалити звездата спечели още дузина награди. Това лято тя спечели награда за блогър на годината и с новата си песен “Морската ни столица" спечели първа награда в престижния конкурс “Песен за Варна. Песента и вече качена в музикалните магазини, а утре привечер в You Tube канала на певицата ще излезе и видео клипа към песента.

Преди няколко дни Марешка шокира феновете си, като изтри Инстаграм акаунта си с над 300 000 последователи като основна причина изтъкна, че е следена и заплашвана от опасни чеченци, а и строенето на телефона и отнема страшно много време. Тя е решила да повиши образователно си ниво и да пази енергията си за нови музикални проекти. Близки до нея разкриха, че тя имам нов приятел в когото е влюбена и това е вдъхновило да създаде нов музикален проект с който съвсем скоро ще зарадва многобройните си фенове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Как да изберем най-доброто агнешко?
Луиза Григорова тръгна на приключение с кемпер
С тази рецепта за козунак на почти век няма да сбъркате
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Бургаското Барби: Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните си
Кобрата не успял да чуе последните думи на баща си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).