Марешки се появи на пищна сватба, булката - с палаво еротично минало

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
16:43 / 14.10.2019
3082
Веселин Марешки участва в сватба, но не на член на семейството си, а на такъв от политическата си партия. Преди дни под венчилото мина Елена Аксиева, която е бивш модел на "Плейбой“ и вече настояща съпруга на крупен бизнесмен. Церемонията бе по-пищна от виенски бал. Тя започна в църквата "Света Неделя“ в Пловдив и продължи в стилен ресторант. Шефът на булката – Веселин Марешки, изгледа целия ритуал, а в разгара на купона не пропусна да публикува и няколко снимки от мястото на събитието. На сватбата лидерът на "Воля“ отишъл без половинка, но за сметка на това бил обграден от цялата дамска агитка на партията си. 

"Вчера с парламентарната група бяхме на сватба в Пловдив. Омъжихме колежката ни Елена Аксиева и Атанас Пешев. Да са щастливи дълги години напред, да се радват и на внуци! Какво по-хубаво начало на сезона - сред колеги и приятели по такъв повод! Още повече че младоженците са от тези българи, решили да останат в родината, и двамата работят здраво, отглеждат с любов децата си тук. Това ми е мечтата - да има щастливи семейства, повече деца, младежите да избират България пред чужбина!“, написа Марешки под снимките с булката през септември.

Припомняме, че преди 2 години и самият той се разходи до олтара, но за да отведе дъщеря си Александрина. Тя се омъжи на далеч по-скромна сватба от тази на депутатката Елена Аксиева, на която присъстваха само семейството и шепа близки приятели, пише "Ретро".

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).