Мариана Маринова разобличи шашма във "Фермата"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:49 / 25.09.2019
5473
"Два дни, след като стана шефка на богаташите в риалитито "Фермата: Нов свят“, бившата Мисис България Мариана Маринова даде урок по добър мениджмънт на съотборниците си. Въпреки че в шоуто тя другарува с хубавицата с никарагуанска кръв Паулина Ванегас, Мариана я хвана в крачка за шашмата, която екзотичната участничка се опитваше да извърши.

След като Паулина започна да обикаля с препаска на китката и непрекъснато се оплакваше, че я боли рамото, богатите фермери заподозряха параван на откровен мързел. Организаторката на конкурси за красота дръпна ,на къс пас стройното миньонче докато измазваха стените на мандрата и я накара да се стегне: 

"Започваме да си мислим, че си заислила проблема с ръката само за да не идеш ратай. Спря да те боли в момента, в който ти се размина и почна да работиш. Мисля, че може би го преекспонираш малко“.

Ванегас, която влезе в състезанието за 100 000 лв с визитка на момиче, което се издържа от секс, избухна: "Това, че ме боли ръката, не е мой избор! Ваш избор е дали искате да го повярвате. По тази логика същото може да се каже и за теб. Беше се ядосала за цигарите и каза, че няма да работиш, после изведнъж те заболя кръста!“.

Мариана побърза да успокои Паулина и да се аргументира: "Разликата е в това, че аз не съм спирала да работя. Отидох на дуела за фермер на седмицата на обезболяваща инжекция. Не ти казвам всичко това, за да изпадаш в позиция да се защитаваш. Споделям това, което се говори, за да го знаеш и да прецениш как да го използваш“.

На финала темпераментнта Паулина благодари на приятелката си за откровеността. Само преди ден схванатото й рамо бе обгрижено с масаж от автомонтьора Краси Джунов от отбора на сиромасите. Флиртът между двамата датира от самия старт на шоуто, а дългите им разговори на прозорчето на дървената стена, символ на разедниението между двете ферми, им спечели прякорите Ромео и Жулиета. Джунов бе вербуван за чистач на басейна от Мариана Маринова, като фермерката на седмицата при сиромасите – детската учителка Маргарита Христова, поиска за услугите му само няколко глави лук", написа "Хотарена".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).