Маринела и Ветко снимат Елтън Джон в Кан

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
14:27 / 25.08.2022
1001
Влюбените хотелиери Маринела и Ветко Арабаджиеви се срещнаха и си взеха автограф от самия Елтън Джон, става ясно от тяхна публикация в нета.

Срещата с носителя на "Грами" и "Тони" кралски музикант стана в най-скъпарския ресторант, сгушен в залива на Ile Sainte-Marguerite близо до Кан - La Guerite.

Но не средиземноморската кухня с главен готвач Янис Киороглу впечатли нашенците, а по-скоро изпълненията на Елтън Джон, който вдигна повече от 30 човека на крака в ресторанта, които се втурнаха да го снимат с възгласи и аплодисменти. Участието на певеца не бе предвидено в програмата, но той бе изненадата за рождения ден на главния готвач в ресторанта, пише "България Днес".

Маринела и Ветко бяха гости на приятели във Франция, с които си направиха общи снимки от яхта малко преди да седнат на по питие в заведението.

"Обожавам песните и таланта на Елтън Джон. И на 75 години той продължава да е харизматичен и да пее божествено", сподели Арабаджиева.

Междувременно и за нея не само приятелите, но и познатите не вярват, че е баба, тъй като бизнесменката няма вид на такава. Тя е в топформа и постоянно спортува. Само преди ден за нея и съпруга й Ветко бе изненада, че внучка им Анабел е станала национална шампионка по езда. 10-годишната Анабел Стойкова спечели първо място на конна езда на базата "Д-р Крум Лекарски" в Божурище. Сред момиченцата на нейната възраст Анабел спечели медала си с кон Епона, който разцелува на финала.

Анабел е дъщеря на Александра Арабаджиева. Тя роди от съпруга си Стайко Стайков, син на алкохолния магнат Миньо Стайков. Двамата са разделени, но момиченцето прекарва голяма част от времето си и при другия си родител. Мечтата й е да стане шампион в конната езда.

Майката на Анабел – Александра, също от години се занимава с конен спорт. През 2020 г. тя взе първата си титла от Балканиадата в оспорвана надпревара и остави след себе си две румънски състезателки. Балканският шампионат е състезанието, в което се отделя категория амазонки (жени), въпреки че конният спорт по принцип няма разделение между мъже и жени.

Според слуховете в момента Александра има мъж до себе си. Това е 21-годишният Венцислав Изов. Той също като нея е конен състезател и са се запознали именно покрай общата си страст.

Преди година Александра опроверга, че вече е бременна от Изов, като сподели, че вероятно е напълняла и оттам хората са си извели грешни изводи.

Виж коментарите (3)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).