Мария Бакалова и Валери Григоров бяха хванати в крачка

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:35 / 26.02.2023
1931
Хванаха в крачка влюбената двойка Мария Бакалова и нашумелия покрай "Игри на волята" и закачките си в риалитито с Мирела - Валери Григоров, с което се слага край на спекулациите по отношение на коментарите заедно ли са двамата,пише Телеграф.

Единствената българска актриса, номинирана за "Оскар", Мария Бакалова и половинката й - синът на Мария Гроздева - Валери Григоров, се наслаждават на романтична ваканция и хубавото време в роден курорт.

За престоя си те са избрали петзвезден хотел с всички удобства, станал популярен като един от най- луксозните и скъпи хотели у нас.

Преди обяд двойката избра да се разходи из природния парк около хотела. На връщане двамата бяха напазарували от близък супермаркет и влезнаха в хотела, държейки се за ръце. През цялото време Валери бе с качулка и очила, опитвайки се да прикрие самоличността си, като ги свали само за момент на влизане на обяд в хотела и край басейна.

За разлика от гаджето си, поведението на Бакалова бе съвсем непринудено. Красивата блондинка беше облечена неглиже и без никакъв грим.

В компания на свои приятели двамата пиха чай на терасата на хотела край басейна и се наслаждаваха на високите температури и слънцето.

Припомняме, че любовта между двамата пламна на снимачната площадка на новия филм на Мартин Кембъл в Солун. В продукцията Бакалова е в една от главните роли, а Григоров е каскадьор. Преди седмица снимките в южната ни съседка обаче свършиха и влюбените явно са си откраднали уикенд да се насладят на любовта си преди актрисата да замине, защото я чакат снимки за две нови ленти. Двамата с Бен Фостън ще си партнират в новия трилър със заглавие Floodplain на режисьора Тим Сътън, стана ясно от световните медии.

Българската звезда обяви в инстаграм профила си, че ще участва и в друга продукция - Learning To Breathe Under Water, на режисьорката Ребека Форчън.

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Кустев с изненадващ ход, ето къде ще го видим
30 години от смъртта на Айртон Сена: Краят на една епоха във Форм...
Една от фаворитките в "Ергенът" зарязана от 60-годишен милионер з...
Кафяви или бели яйца за Великден? Каква е разликата
Замириса й на лято
Рожденичката днес - нейна песен е по-популярна у нас от Happy Bir...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).