Мария Игнатова с общо гадже с Вили Сечкова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:30 / 31.08.2022
812
Русокосата фурия Мария Игнатова отново ще бъде на екран от септември. С Ненчо Балабанов ще са водещи на най-новия му музикален формат в ефира на "Звездите в нас“, който ще стартира по Нова телевизия, пише Галерия.

Така Мария, която след раздялата й с Димитър Рачков не се беше появявала в тв ефир, сега отново ще пръска чар и сексапил от екрана. В последните 2 години тя се отдаде на любовта, омъжи се и се врече във вярност на културния антрополог и публицист Ивайло Нойзи – Цветков, като станаха една от най-обсъжданите светски двойки.

Днес тя отново е щастлива след куп любовни драми. Разочарованията й от мъжете обаче започват още, когато е по-млада. Когато е ученичка, баща й напуска семейното гнездо заради друга жена и това оказва тежка травма на момичето. Мария никога няма да забрави най-тъжното лято в живота си. Тя, брат й Павел и баща й са на море – върнали са се от Либия, където майка им работи като инженер-химик. Вечерта пред бунгалото, в което почиват, родителят събира смелост и им казва в прав текст, че повече няма да е до тях. Решена да се махне от трудния си живот в България, тя заминава на 16 години за Америка.

После се мести в Холандия, за да се върне у нас с идеята да гради тв кариера. Първите й опити са доста слаби, никой не забелязва сексапилната блондинка. Но съдбата застава на нейна страна и тя среща бизнесмена Александър Сталийски – партньорът на карти на бившия премиер Бойко Борисов и негов доверен човек и тогава настъпва звездният й час.

Той е богат, с много връзки и след като аферата им започва, тя получава неочакван подарък – телевизионно време в БНТ като водеща на "Втори тото шанс“. След като манекенката Вили Сечкова успява да ѝ отнеме гаджето и да се омъжи за него, Мария не страда много. Идва ред на друг известен мачо – собственикът на чалготеки Петко Димитров, с когото имат бурна любов и общо дете.

Синът им Виктор е вече 15-годишен. Приказката обаче свършва дотук.

Петко е категоричен, че мястото на Мария е у дома, само че нейните планове за кариера в телевизията са само в началото си.

С дете на ръце и солидна издръжка, чаровницата отива да търси работа в спортен сайт, където съвсем естествено се влюбва в неговия собственик и то от пръв поглед – Стилян Шишков.

Ненадейно идва предложение да се пробва за водеща на "Господари на ефира“, където се запознава с Димитър Рачков. Разбира се, тя усеща, че това е нейният човек и дори е убедена, че иска да прекара живота си с него. Следват 10 години, в които двойката е на върха на популярността, но се разделят.

Любовта на живота й обаче е журналистът Ивайло-Нойзи Цветков. Така поне Мария казва, малко преди двамата да се оженят миналото лято.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Тези храни могат да ви помогнат да спите по-добре
Ергенът Евгени прекара Великден с баба си
Как можете бързо да охладите бира?
Тук е отсядал Васил Левски, а манастирът е най-големият сред 14-т...
Как да си приготвим дяволски яйца с останалите от Великден
Това растение върши чудеса с кожата – бори бръчките, помага при о...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).