Мария Илиева се стопила с инжекции?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
18:57 / 30.07.2023
819
През уикенда Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма. Поп певицата показа ново и силно вталено тяло. Феновете на смуглата изпълнителка я засипаха с комплименти за слабата й фигура, видя "Уикенд". От последните й кадри в социалните мрежи се вижда, че тя тежи почти колкото Натали Трифонова. 

Част от колежките на младата майка се запитаха дали и тя не се е вталила с така модерните в момента препарати за контрол на диабета, които се инжектират в корема. Терапията се провежда под медицинско наблюдение в рамките на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози струват 200 лева, така че реално отслабването е по джоба на заможната певица. Мария е свалила около 20 кила от осанката си или поне така изглежда на снимки. Предполага се, че най-вероятно гласовитата изпълнителка е използвала лекарството "Оземпик" (познато и като семаглутид) за лечение на диабет, за да постигне такава визия.

Въпросният медикамент се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката. Протоколът, с който се разрешава лекарството да е безплатно, се издава на базата на документация, издадена от ендокринолога, който е поставил диагнозата на пациента.

Със същото лекарство се стопиха певиците Галена, Деси Слава, Андреа, Мила Михова и Симона Загорова. Явно препаратът е най-модерен сред изпълнителките, които са готови да платят с цената на здравето си, но да се вталят, защото е известно, че инжекциите са изключително вредни.

Някои от последователите на дуетната половинка на Графа подозират, че е възможно тя да отслабва с фотошоп и реално да не е толкова стройна. "Вече всички се обработват до степен на неразпознаваемост. Възможно е да не изглежда така на живо, но ще разберем от есента, когато ще започне "Гласът на България“ и ще се види реалното й тяло, въпреки че вече и в телевизиите използват филтри, които разкрасяват и вталяват“ – коментират чудещи се на новата секси фигура на Мария Илиева.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
Легендарните кръчми: Pizzeria da Michele - пицарията с най-добрат...
Кинокритикът Димитър Дринов разказа кои заглавия навършват кръгла...
Рафи издаде нещо интересно за финала на "Капките"
Асен Блатечки разкри къде е бил на Великден
Лечебните свойства на слузта от охлюв са били известни още на Хип...
Шеф Манчев и Рачков изпращат абитуриенти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).