Мария Мутафчиева, Тони Димитрова и RIA представят видеоклипа на песента "Остани"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:55 / 03.05.2022
677
Дългоочакваната премиера на видеото към "Остани“ бе на Експозиционен център "Флора", Бургас. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас и бе ексклузивно представен на едно от най-значимите събития за града – откриването на 37-то издание на Националната изложба на цветя "Флора Бургас“ 2022 г. Мария Мутафчиева, Тони Димитров и RIA представиха лично песента и клипа към нея.

"Остани“ покори върховете на най-престижните музикални класации в България още с представянето си. В настоящия момент е най-излъчваната песен по БГ Радио. Мери написа песента, провокирана от абсурда на съвремието ни.

"С Тони Димитрова и RIA създадохме нещо наистина ново във вокално отношение. За представянето в Бургас бяхме подготвили специална версия на песента, под вещия съпровод на китарата на Миро. Благодаря на всички приятели и съученици, които дойдоха, донесоха ни цветя, подкрепа и обич! Благодаря на БНР Бургас и на Математическата гимназия, която с Миро сме завършили, за уважението и букетите за мен, Тони и RIA! Благодарни сме на Общината за съфинансирането на видеото. Работихме с творческия тандем Васил Стефанов / Стефка Николова. Снимахме на култови за града места и на още няколко интересни дестинации. Получи се изключително красиво видео. Както каза заместник-кметът с ресор "Култура" Диана Саватева: "Това е клип с двойна употреба. В него звучат три красиви женски гласа, но заедно с това е една невероятна реклама на Бургас!"“ – разказва Мария Мутафчиева.

Тони Димитрова споделя: “Благодаря за чудната песен! Благодаря на всички, които вярват в нас и ни подкрепят, на Васко и Стефи, че обличат песните ни с живот! С Мери винаги сме имали уважение една към друга. Аз съм я кръстила "дълбоководница" – тя търси екзистенциалния смисъл. Животът е и тъга, и сълза, и усмивка. Когато няма кой да ти каже "остани" и ти няма на кого да го кажеш, тогава си е тъга. Аз вярвам в чистата и светла тъга, но повече вярвам в усмивката!“

"Благодарна съм за възможността да се включа в "Остани“! Аз съм по-младото попълнение сред вече изявените музиканти Мери и Тони Димитрова. Усещам се, сякаш представям гласа на новото поколение. И ние също имаме нужда някой да ни каже "остани". Успех на песента и видеоклипа към нея!" – добавя RIA.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Кирил Маричков с нетърпими болки след претърпян инцидент
Нели Атанасова забранила на Антоанет Пепе да пазарува за бебето
Картина на Караваджо, която за малко не бе продадена за 1500 евро...
Зомбори и Весела Бабинова се разминали в началото
Нана с апетитно предложение за завръщане в "Съдебен спор"
Близка до кралското семейство: Принц Уилям и принцеса Кейт "преми...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).