Мегз: Той ми помогна с пари, но сега е на дъното! Не мога да го оставя!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
12:46 / 02.09.2019
2927
Мегз най после каза кой и е помогнал в старта на кариерата й. Дизайнерката обяви, че пуска в продажба мъжка линия и призна, че дизайнът и производството на дрехите не са нейно дело. Измислени са именно от човека, който й е помагал, когато е била бедна студентка в Англия и не е имала какво да яде. Злите езици пък веднага зашушукаха, че Мегз е използвала милионерския наследник за спонсор в младите си години. Прочетете сами историята ѝ:  

"Дори не знам как да започна тази история. И не знам защо всичко в живота ми трябва да е изкарано като от сценарий на филм, но всичко, което ще прочетете, е истина без капка украса. Дори спестих малко... 

От тук нататък това ще бъде мъжкият ми бранд Mr. Feyz. Но аз не съм мозъкът зад дизайна на тези дрехи. Нито съм ги произвела. Mr.Feyz е псевдоним, също както е Megz.  

Срещнах го в университета в Англия. Трудно беше да не се прехласнеш по него. Всички вечно му се лепяха, защото изглеждаше, че има всичко. От заможно семейство, с неограничени възможности. А контактите на баща му ни отваряха всяка врата, на която почукахме. Видимо имаше всичко, а отвътре нищо.

Баща му се занимаваше с тежък промишлен бизнес, а той мечтаеше да става дизайнер. Дума не можеше да става. Невъзможно. Може би и това ни сближи. Megz и Feyz. Аз имах правото да бъда каквото искам, но нямах пари. Той имаше всичките пари на света, но нямаше право. По цели нощи обсъждахме визии и крояхме планове за брандовете си.

Няма да крия, много пъти ме е хранил и ми е помагал с пари. Аз създадох Megz, той се върна в родината си да работи при баща му. Беше много нещастен. Често му давах кураж да се изправи и да преследва мечтата си. Дори с цената на това да загуби всичко. И така цели 6 години по-късно Feyz събра смелост и реши да застане срещу баща си.

Преди 6 месеца създаде бранда си Mr.Feyz. Първите месеци криеше от баща си. Преди няколко месеца той разбра и беше твърдо против. Но го остави с идеята, че ще се откаже. Нещата, обаче, бързо започнаха да се случват и миналия месец баща му полудя. Взе му всичко и буквално го изхвърли на улицата. Забрани на всичките им познати да му помагат. И в момента използва всичките си контакти, за да не потръгне бизнесът му.  

Не мога да го оставя. Когато аз гладувах и нямаше къде да спя, той ми подаде ръка. И ето ме днес. Наех модел, изградих визия, създадох сайт и социални мрежи. И въпреки че мъжката мода ме плаши, защото не мога да я сложа върху тялото си и да я контролирам, съм решила да се хвърля в това приключение. Много се надявам нещата да ви допаднат. Аз лично виждам много потенциал в тях. И вярвам в теб и мечтата ти, Feyz“...

Виж коментарите (1)

Още по темата (48):
04.08.2023 Счупи си крака, после изяде 7 буркана с лютеница
20.01.2023 Мегз с нов бизнес в Дубай, няма да се връща в България
31.03.2022 Мегз дойде от Дубай в Пловдив, за да се извини на баба Станка
24.02.2022 Мегз финтира съда
23.01.2022 Мегз идва в Пловдив, обаче поводът е неприятен! Ще влезе ли в затвора?
11.12.2021 Мегз категорично отрече за дубайския шейх
Още новини от Любопитни новини:
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).