Мегз е бременна?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
17:09 / 22.10.2018
4888
Все по-упорити са слуховете, че топ дизайнерката Мегз ще става майка. На последните снимки на красавицата се виждат наченки на малко коремче. Формите са все още много малки и не е категорично сигурно дали Мегз се е ошишкала, или е бременна. Но доколкото всички познаваме забързания ѝ начин на живот и това, че е твърде слаба - едва ли красавицата се бори със затлъстяване. Освен това самата Мегз пусна стори в инстаграм профила си, с което подкрепи пикантните шушукания: 

“Получих буквално хиляди съобщения - че сте много щастливи, че пак пускам клипчета и че ужасно много ви липсвам. Обичам ви безкрайно - просто сега го усещам така - етапът от живота ми е такъв - имам нужда да живея в настоящето за себе си и бъдещето си семейство. Благодарна съм за влиянието, което имам. Още по-благодарна съм, че имате нужда от мен. Скоро ще бъда много активна отново. Обичам ви". 

Последва вълна от споделяния с коментари - “Когато искаш да намекнеш, че ще ставаш майка", “бременна ли си" и “честито". Красавицата вече не крие, че е щастливо обвързана. Дори самата тя преди време сподели, че прави опити да стане майка. 

Като подкрепа идват и фактите, че на последните си снимки дизайнерката видимо се е разхубавила и е напълняла. Тя вече не използва грим, върна естествения цвят и дължина на косата си и премахна всички филъри от лицето си. 

Близки до Мегз също подкрепиха информацията: “Миглена сияе от щастие. Просто още е съвсем рано и не иска да споделя, защото в този етап на бременността рисковете са много. Освен това, тя е много слабичка и крехка, което прави опасностите от загуба на детето още по-големи", твърди "Хотарена".

Виж коментарите (2)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).