Меломани от цял свят се взират в нашата DARA

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:24 / 20.03.2023
811
В момента DARA e попаднала в обсега на вниманието на публика от цял свят, след като корейската звезда KAI пусна своя версия на парчето й "Mr. Rover". K-поп обществото пък залива всички социални мрежи с молби за съвместен проект между DARA и KAI. Едновременно с това DARA е в началото на първото си презокеанско турне, за което си партнира с Дони. То стартира на 9 март в Ню Йорк и ще приключи месец по-късно в Монреал.

В петък, 17 март, певицата зарадва феновете с нова песен и видео към нея, озаглавена "Богиня". Парчето е със закачлив текст, свежа мелодия и танцувален ритъм и както отбелязват много от феновете ѝ, дава сигурна заявка, че ще се превърне в летен хит. Негови автори са самата DARA и румънският музикален продуцент Mr. Gun, който работи активно с Monoir.

Видеото пък е режисирано от Виктор Антонов - Рик. Като изключим доста дразнещото продуктово позициониране (което се превърна в нещо като тенденция за България напоследък), видеото е приятно за гледане. Парчето пък звучи доста модерно и зарибяващо, пише lifestyle.bg.

За разлика от колежките си Тита и Гери-Никол, който започнаха да залитат към поп-фолка, DARA продължава да се придържа към поп музиката. Както коментират и много от феновете ѝ: "Толкова красиво момиче, толкова енергия и индивидуалност. Няма нужда да минава в никакви други стилове, успехът я следва винаги. Тя е родена за световна сцена."

"Чаках този момент с нетърпение. "Богиня" е песен, в която за пръв път успях да опиша любовта си към някого, такава каквато е - искрена и силна. Преобръщаща, завладяваща, магия", пояснява DARA в своя Instagram, като уточнява, че пише парчето, изцяло осланяйки се на любовта си към настоящия ѝ приятел - Ервин Иванов.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Бъркат Дара Екимова с Гери-Никол
Актьор от "Съни бийч" с ново гадже
След "Капките" Геро остава на екран Рачков пада
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).