Микс от високи скорости и любовни емоции предстои за киноманите в Бургас с филма "Опърничавите"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:10 / 07.09.2022
695
Взрив от емоции предстои за киноманите в Бургас с екшън филма на Геогри Костов "Опърничавите". Всички които обичат хубавото кино ще имат възможност да се насладят на безплатната прожекция от 19.00 часа в залата на Културен дом НХК. Атрактивната лентата от 2019 година ще предложи на почитателите на българското кино впечатляващи сцени, в които героите попадат – често на ръба между живота и смъртта. Спиращи дъха високи скорости, въздушни каскади са само част от преживяванията, през които преминават.

Зад създаването на "Опърничавите“ стоят пилотът и писател Младен Стоянов и режисьорът Георги Костов. И двамата тази вечер ще се срещнат с публиката в Бургас. Инициативата се реализира с партньорството на Община Бургас и започна с представяне на филма "Останалото е пепел" на 5 септември.

В екшън лентата "Опърничавите“ преуспелият Андрей (Симеон Лютаков) се завръща в България и иска да се наслади на натрупаното си с дългогодишен труд богатство. Морската му идилия обаче е нарушена от появата на красивата и арогантна Анелия (Анастасия Левордашка), която едновременно го привлича и дразни.

Това поставя началото на екстремно приключение за Андрей, което заплашва да разбие иначе подредения му до идилия живот. Двамата с Анелия навлизат все по-дълбоко в морето от емоции и жестоката неприязън, която изпитват един към друг. Но границата ме

Екранната химия между главните актьори Анастасия Левордашка и Симеон Лютаков проличава още в първите минути на филма, което съвсем естествено довежда до неговия голям успех в киносалоните. В актьорския състав влизат още Станислав Яневски, познат с ролята си на Виктор Крум в поредицата за Хари Потър, и певицата Диона.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).