Милица от "Ергенът" - с профил в OnlyFans, иска по 6 долара на месец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:44 / 06.03.2023
1644
Кой да предположи, че ранимата, емоционална и много влюбчива Милица от "Ергенът" ще се окаже такава скрита лимонка?! Оказва се, че тя има профил не къде да е, а в платформата за възрастни OnlyFans, съобщава Vbox7.

В профила си там Милица обещава всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши. Нещо повече - Мили предлага да оценява мъжки достойнства в OnlyFans. И то само срещу 6 долара на месец!

Уви, профилът ѝ е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. Наскоро в "Ергенът" Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило заради профила ѝ онлайн, а заради участието ѝ в шоуто.

Именно в него, в "Ергенът", Милица показва доста странно поведение. Тя се разочарова, че Евгени не я покани на едно от груповите занимания на момичетата, въпреки че тя му рязала мезета и полагала грижи за него. 

А и нека не забравяме, че именно нейният подарък към Евгени беше едно от най-кръндж нещата, които сме виждали на малкия екран. Тя му подари гипсова отливка на гърдите си.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).