Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Минчев: Беновска да върви в "Пайнер"
Автор: Екип Burgas24.bg 21:19 / 09.07.2022Коментари (0)952
©
Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. "Телеграф“ в седмичната му рубрика "ТелеГАФ“.

Евро по пижама посред бял ден

Хей, звездички, хей ги три, облечени до една в смущаваща ежедневност. Ако тръгнем от Катерина Евро, ще признаем смелостта и да носи тази пижама посред бял ден, освен ако тримата не са в някаква паралелна вселена. Зеленото и сатенът са подходящи само за тюрбан или спално бельо, но кой съм аз да казвам на една Евро в Европейския съюз какво да прави.

Тя може да отглежда домати но  аз доматите с колците не ги ям все пак. Гаджето вика- какво ще кажеш за Мустафа Чаушев. Гълча го, че това е Орлин Горанов и започвам да си тананикам песни на Кидика. Орлин Горанов наистина е облечен като защитник по дело за естетически престъпления. Ответник трябва да е Марги Хранова, по  която се боричкат черно- бели трепети. Гаджето, което официално си е събрало багажа твърди, че най-много харесва песента“ на Хранова- Ако си дал.

Прея, от сърце ти се смея

Да съзерцавам Прея ми е все едно разходка по Портобело роуд в Лондон. Там цветове, кройки, форми и възрасти се кръстосват в умилителен безпорядък. Блузата- истинско пюре от моркови като цвят, се стича и наднича във всички посоки. Тя оголва неочаквани абзаци от фигурата на певицата а презрамките ме карат да използвам силата на погледа си за да ги поваля.  Полата всява подозрителност дали не е бивш покрив на каросерия.

Тя е груба, дръзка, високомерна и май е най-добре да не беше съшивана като такава. Обувките сигурно са бивши саксии, в които е направен опит да цъфтят кактуси. Беше ли казал Радой Ралин- когато цъфнат налъмите... Гаджето ме изглежда строго и пуска високо Уитни Хюстън, белким млъкна. Прическата на Прея е преяла от престараване и ако не срещне някои по-талантливи ръце, може да е повод  за друг коментар. 

Михаела  в сериал от жълта скука? 

В тази снимка на Михаела Маринова отекват спомени от песента за патето Яки. Жълтото е превзело силуета на певицата, в раздърпана и сложна конфигурация. В предната част имаме разкрояване, което бих сравнил с разкрач на чатал, с препаска на статист в исторически филм. Роклята, в която съзирам стилове от 60-те, 70-те и 80-те, лесно може да се трансформира в пола, елек или боди, според разпада на шевовете, с които е съшита.

Мундирските копчета съсипват целия сексапил, който може да се изрови от облеченото. Те придават строгост, но и ме карат да се смея. Маринова може би се наслаждава на този дизайн, с който наподобява на мажоретка. Прическата би била по-подходяща за вечерно облекло, някаква мека тафта, в бежево, топаз или всичко, което не е жълто. Ботушите могат да послужат за нова визия на Азис, ако реши да се върне към благополучните му някогато импровизации на жена. 

Десизо Монни се готви за бал 

Определян често като моден император със световно влияние, Десизо Монни потвърждава ежедневно този си статут. При среща на високо равнище в Европа наскоро, той показа изключителна класа в класически тонове и кройка. Като домакин на едноимениия летен бал в Плевен, Монни задава дрес код, който лесно може да бъде спазен и установен за последващи подобни събития. Тук той подчертава своята бизнес и естетическа стабилност, оставяйки избора му сам да говори за себе си. Наличието на спортни обувки в този ансамбъл говори, че модният император е надживял предразсъдъците и налага тенденции, с които околните да се съобразяват.

Беновска да върви в Пайнер 

Беновска пита, но и аз питам. Беновска с каква модна пита помен прави, че изглежда сякаш буля Версаче, в началото на кариерата и. Питам Беновска как  и хрумна да облече този розов нищоризон, съставляващ горната част. Тук има елементи на усмирителна риза, без да са намесени ръцете. Усещането за естетическа лудост се мотивира  и от полата- нещо като драсканици на начинаещ учител по рисуване. С прическата и обувките, Беновска може да потропа ведната на вратата на Пайнер откъдето смятам, ще и отворят с готовност.



Още по темата: общо новини по темата: 6851
10.03.2024 »
08.03.2024 »
01.03.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1142 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Грипна епидемия обхвана страната
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: