Министърката милионерка, миела чинии в семейния ресторант, крие таен развод

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
22:11 / 29.01.2024
905
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова заслужено спечели “Черешката на тортата" преди две седмици, но готвенето за нея не е новост. Още от дете помага в семейния ресторант, сега пък учи малката си дъщеря Далия да се справя в кухнята. Родената в Крумовград Ангелкова е от многодетно семейство - има още две сестри и твърди, че именно тази фамилия е нейната опора, пише "Минаха години".

"Сплотени сме, преминали сме през големи предизвикателства, докато растяхме. Любовта и подкрепата от майка ми и баща ми е най-голямата благословия. Работя и помагам на семейството от ранна детска възраст. Те ме научиха да уча, да се усъвършенствам и че всичко е в моите ръце и се постига с труд", не крие силната си фамилна привързаност 44-годишната дама.

Тя обаче вече дума не обелва за съпруга си след тайния развод преди близо две години. Христо Ангелков, с когото тя се залюби като студентка в прехваления Харвард, вече има нова жена до себе си. Бившата му запази фамилията, с която стана известна. Ангелкови изкараха по-малко от 10 години брачен живот.

Двойката подписа в тесен семеен кръг през 2014 г., а после вдигна пищна сватба, на която пристигнаха гости от цял свят, тъй като Христо, който се занимаваше с недвижим и имоти и Николина се запознават докато учат в Бостън в "Харвард бизнес скул“ и дружат със съученици от Индия, САЩ, Австралия и много други държави. Малко преди да се оженят, двамата стават родители на дъщеричка, която остана да живее с майка си след раздялата.

Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).