Мира от "Игри на волята" разкри има ли корекции

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
19:44 / 20.10.2022
1628
Така се случва в сезон 4 на "Игри на волята" - жените са силни, единни и статискитака го доказва - основно мъже излизат на елиминационни битки.

Така ще се случи и тази седмица след номинацията на Генчо и Георги от племето на "Непобедимите". Решаващият глас беше на капитана Мирослава, а решението ѝ да прати Жоро на битка, стана повод за обиди и квалификации от страна на феновете.

"Плоскодънна домакиня", "Червените жени са в топ 3 за най-тъпи жени в България", "Лицемерка", "глупава кокошка" и прочее обиди четем по адрес на Мирослава онлайн. Един зрител дори обобщава, че това бил сезонът на "кучките", визирайки и ситуациите в другите племена.

А дали ѝ пука на Мирослава от всичко това? Ами, не! Дори напротив. Тя вече се радва на близо 17 хил. последователи в Instagram, а от въпросите, които ѝ задават, разбираме, че хората повече се интересуват от това как се поддържа тя, а не какви ги е вършил Гената на Арената, пише VBox7.

Така например сред последните отговори на въпроси дойде и признанието, че Мирослава има силикон в бюста. Ние честно сме изненадани и бихме посочили Мира за пример е на всички плеймейтки и моделки.

Мира издаде и формулата й за хубава фигура, като освен на тренировките, наблягала и на хранителен режим. Тя била фен на сезонното хранене, както и на домашно приготвената храна и зимнината. В селото на съпруга й например правели уникална лютеница. "Трябва да се храните разумно и по малко", съветва Мира.

Въпреки всички дразги, Мира сподели, че с Генчо са в добри отношения. Това потвърди и Генчо, който я тагна на стори с приятелски коментар.

Иначе със съпруга й били женени от 11 години, а самата тя щяла да навърши 36 години след 15 дни. Мира не крие любовта към половинката си и пише под обща снимка на двамата в Instagram: "Любимият ми, единственият и най-добрият мъж в света. Ти си награда за мен.Обичам те!".

Виж коментарите (2)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
С тази рецепта за козунак на почти век няма да сбъркате
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Бургаското Барби: Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните си
Кобрата не успял да чуе последните думи на баща си
Маги или Йоана, коя остана с празни ръце в "Ергенът"?
Знаете ли защо яйцата за Великден се боядисват в четвъртък и събо...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).