Мис България: Много се изморих това лято. Работих на 3 места

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:29 / 06.09.2022
819
"Много се изморих това лято. Работих на три места. Бях на рецепцията на известен и луксозен хотел в Свети Влас, вечер участвах в шоу програми с латинотанци, а през останалото време заснемах професионални фотосесии." Това сподели пред "България Днес" Мис България Теодора Мудева броени дни, след като отпразнува 21-вия си рожден ден на плажно парти с най-близките си приятели.

"Когато човек е с чисти намерения и помисли, всичко се връща. Искам да градя нещо стойностно сега и това да проработи за мен един ден. Много трудно лято ми беше, но успях да събера пари за цяла зима, знам как да ги харча разумно и как да си разпределям правилно бюджета. Преди старта на новата учебна година ще си оставя време за себе си", разказа най-красивото наше момиче за 2018-а.

Ограниченият сън, прекалената ангажираност и напрежение не успели да сломят красавицата.

"Сутрин ми беше много трудно, но се мобилизирах и волята надделя. Можех да бъда несериозна и да не ходя на работа. Но какво ще оставя след себе си? Не мога да си го позволя!", каза чаровната брюнетка, чийто последен работен ден като рецепционистка край морето е бил на 30 август.

Мудева разкрива, че в хотела идвали немалко украинци, но тях миската не слага в графата с най-добрите и предпочитани посетители.

"Като цяло идваха интелигентни хора, хотелът е луксозен, нямаше проблеми. Имаше украинци, не са от най-добрите туристи, но и сред тях имаше много възпитани хора, държащи се нормално. И при нас е така - хора всякакви", коментира Теодора.

На 1 октомври Мис България ще бъде вече в трети курс право в Нов български университет и се надява искрено на присъствено обучение.

"Изобщо не сме подготвени досега. Ако при някои колеги работи онлайн обучението, при мен не е така. Не мога да се затворя 7 часа и да слушам лекции. Искам да съм в университета, да си познавам колегите. Нашият набор 2001 г. е един от най-прецаканите - нямахме нормален бал, първите ми години в университета не бяха както трябва. И не можем никога вече да се върнем към тях. Така остават те за нас - недоизживени", споделя още Мудева.

За сметка на това рожденият ден край морските вълни се оказал най-хубавият за брюнетката досега.

"Най-големият ми подарък бе, че осъзнах, че имам истински приятели. Досега бях много предпазлива и не се доверявах лесно, трудно допусках хора. Винаги се раздавам за хората и правя нещата за околните така, както за себе си. В един момент осъзнах, че се раздавам много излишно за неподходящи хора, а за близките ми приятели не толкова. Приятелите ми са още от деца. Просто идва момент, в който се преоткриваш и разбираш истината. Чувствах се неудобно, като получих подаръци и благодарих през две минути. На 21 съм по-щастлива от всякога", разкри още Мис България 2018.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов за музиката, изкуствения интелект и мечтите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).