Мис България каза истината за любовния триъгълник

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:07 / 19.08.2022
721
Мис България Венцислава Тафкова разказа повече за взаимоотношенията,които има с бившето гадже на певицата Емануела – Мартин Николов-Елвиса. Пловдивчанката коментира слуховете, според които покер играчът се е изказал доста неласкаво по неин адрес. 

"С Мартин Елвиса ни свързват единствено приятелски отношения и мога да гарантирам, че той никога не ги е коментирал. А и който го познава, добре знае, че той няма подобен груб речник. Това са обикновени жълтинки! Не вярвайте на всичко, което четете!“

Така Тафкова отговори на въпроса на свой фен в Инстаграм относно отношенията й с бившия приятел на попфолк певицата Емануела.

Според информацията, която се разпространява от уста на уста Мартин имал интимна връзка с Мис България 2020, след която не можел да се отърве от нея. Тафкова обаче е категорична, че с Елвиса са само приятели и той никога не би се изказал по подобен начин.

Преди време избухна скандал между Мис България и Емануела именно заради столичният бизнесмен. В пристъп на истерична женска ревност певицата започнала да праща заплашителни и обидни съобщения на Тафкова.

"Не съм от тези, които се съобразяват с хорското мнение или пък които се срамуват. Мартин също е такъв. Предполагам и това е причината да не отразявам заплахите от бившата му жена, които получавам по свой адрес. Истеричните изблици в 4 ч. през нощта няма как да ме притеснят. По-скоро имат обратния ефект и покрай тях имаме все повече общо с Мартин. Определено доста се забавляваме“, сподели тогава Тафкова.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6855):
17.05.2024 Днес празнува едно от "златните" момичета на Нешка Робева
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
Още новини от Любопитни новини:
Българската звезда от най-хитовете турски сериали, спечелила мног...
Тези популярни Тик Токъри вече имат втора рожба
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?
Още по-голямо щастие сполетя Неделя Щонова след Dancing Stars
Звездите бързо влизат във форма, ето как
Тежка психологическа травма е причина за напълняването на Гаро


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).