Мис Пиги: Имам си гадже, стига сте ми предлагали секс и флиртове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:57 / 30.11.2019
2224
"Имам си гадже! Стига сте ми предлагали секс и флиртове."

С тези думи изригна фолкпевицата Адриана, която преди няколко години нашумя с подигравателния псевдоним Мис Пиги. Тогава изпълнителката беше сравнявана с популярната прасешка дама от Мъпетите, като бяха правени десетки колажи за сходствата помежду им. Към днешна дата изпълнителката не пее, но изглежда, че има ново любимо занимание - да си прави голи и полуголи снимки в апартамента си в Италия и да залива социалните мрежи с тях. От кадрите мъжете подлудяват и буквално я засипват като цунами с неприлични предложения. Адриана продължава забавлението, като показва чат разговорите си с напористите момци и ги разобличава как я свалят.

Фолкпевицата признава, че от няколко години е сериозно обвързана, а приятелят й не е известна личност, но разполага със стабилни финансови възможности. Това й позволява да не работи като чиновник, а той да я води на екскурзии и шопинг турове. За да разбива скуката, певицата често кани на гости при себе си в Италия малката си сестра Криси. Двете отново се отдават на пазаруване и кафенета, но поне Адриана не се чувства самотна.

Преди време Криси също се опита да пробие в чалгата, но неуспешно. Първоначално тя беше рекламирана като носителка на титлата "Най-красива ромка", а впоследствие и като единствената девствена фолкаджийка по нашите ширини, пише "България днес".

Адриана вече не прилича на образа, който беше наложен в началото на кариерата й. След поредица от хирургически интервенции тя има коренно различен нос, променила е също така формата на устата си и цялото й лице изглежда различно. Далеч по-едри са и гърдите, които изпълнителката често споделя на снимки с последователите си в социалните мрежи. Всъщност фолкаджийката не може да бъде разпозната, ако сте виждали само визията й от миналото. Изпълнителката спокойно може да мине за тийнейджърка, тъй като е подмладила и лицето си. По него няма нито една бръчица, похвали се самата тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).