Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Мишо Шамара: Пълна подкрепа за ЛГБТ общността. Одобрявам повече гей парадите, отколкото военните
Автор: Екип Burgas24.bg 12:56 / 15.06.2023Коментари (14)1440
©
Известният рапър от близкото минало Мишо Шамара подкрепи "София прайд". Това го направи чрез пост в социалните мрежи. Представяме ви го с известна редакторска намеса:

"Милиарди пъти одобрявам повече Прайд парадите от военните паради. На прайд парада свободни хора искат да покажат какви са и че не искат да се крият и да бъдат дискриминирани. Не съм чул за нито един случай някой стрейт, ако види гей парад и да се превърне магически в гей. Не се страхувайте, бе. Не се и срамувайте да подкрепяте свободата на всеки да се самоизразява и да бъде това, което той реши да обича както той/тя реши".

Пълен съпорт за ЛГБТ обществото.

ПС : Най-лесно е да се подхлъзнете по вълната на омразата и страха и да бъдете спрели фашистки хомофоби. Истинският достоен човек би подкрепил борбата против дискриминацията на всяка маргинализирана общност. Дискриминацията е зло. Силният помага на слабия, когато има нужда да се изправи. Гей хората са точно толкова хора както всеки друг. И са изпълнени с желание за живот, любов и щастие, както всеки друг. Кои сте вие да ги съдите обиждате или дори да си позволявате да ги нападате вербално или физически

ПС : Навсякъде по света се правят фестивали на българската народна музика и се играят хора в Берлин, Чикаго, Токио, Прага, Париж, Ню Йорк. Никой не псува и не налита на бой, само защото имаме различен фолклор и носии, нали? Кой ви дава правото тогава да обиждате хората, различни от вас правото тогава да обиждате хората различни от вас?", допълва рапърът, чието истинско име е Михаил Михайлов.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Лошо няма, аз също съм "за" един свободен свят. Само че, тези, техните паради, ми се струват повече ПАРАдиране. В смисъл, аз не съм излязъл да правя парад, за моята хетеросексуална ориентация. А и не виждам с какво толкова се чувстват диксриминирани, някои от тях си намират по-лесно работа от хетеро обществото. Почвам да си мисля, че цялата тая работа с ЛГБТ общностите е един политически псевдо ПР, който има за цел да промие повече мозъци... В смисъл, няма как да си non-binary, ако имаш репродуктивна система на мъж (или жена), това е биология. А, ако вече отвътре се чувстваш, че не принадлежиш на твоя си пол... То, по тая логика аз мога да се самоопределя като изчезващ вид тасманийски дявол и да се надявам на "специални права".
+2
 
 
Добре такива са ама защо трябва да парадират? Да се събират някъде и да се почват. Може да викнат и шамара
-1
 
 
На мишката ще му кажа да си седи в най-утрепаняшката държава.и естествено две лични пожелания:син да имаш зет да ти доведе.а близнаците на калъп да ги хванеш и да може като едно голямо г.й семейство да си се самоуважавате и седите там на другия континент.
+2
 
 
Ако не са кресльоците срещу парада всяка година, нямаше и да разбера, че било имало гей парад. Те май се интересуват от него повече от самите гейове?
0
 
 
Мишо ти от многото каране на тира да не обърна резбата на някой тираджийски паркинг в Америка-тези тук може да са си пе****си колкото искат,но да не го показват публично-така мисля аз-едно време нито Цъкито,нито Гаро парадираха и нямаха проблем с никой-а сега -вижте ни по телевизията
+1
 
 
Мишо Шамара е абсолютно прав! Аз не ги разбирам обратните, но те не ми пречат и нямам никаква причина да ги мразя или да ги дискриминирам. Всички сме хора, но в същото време сме индивиди, което ще рече, че всеки е различен от другите. В България обаче Ганьо не проявява толерантност към каквото и да било, той трябва да е на върха на простотията. За справка-“Възраждане” на копейките!
-2
 
 
Седи си в хамерика и си гледай гей паради колкото си искаш,тук такива паради не ни трябват,много интересно ще е ако синът ти доведе за булка мъж или дъщеря ти жена за булка как ще се почустваш ще ти стене ли готино?
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Криза с язовир „Ясна поляна”
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: