Миска се хвърли без гащи в морето

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
17:33 / 13.08.2015
1635
Скандалната миска, организаторка на конкурса "Мис Силикон", Мариана Маринова пусна секси кадър на страницата си във Facebook. 

"Докъде води прекаленото седене на морето", написа Маринова под фотоса, на който е свалила долнището на банския си. Коментарите на приятелите й не закъсняха: "Алееее, изчекна се", "Покажи всичко да се види".

В последните дни Маринова не спира да публикува снимки от лятната си почивка, дни преди да отпътува за Беларус, където ще се проведе тазгодишното издание на конкурса Мисис Вселена. Тя е единствената Мисис България, която е подписала договор за работа в международния конкурс за омъжени дами Мисис Вселена. 

"Моя работа е да подбера жените, които ще се включат от Латинска Америка. Всяка година националните директори ми изпращат снимки на три от техните победителки в конкурса, а аз трябва да избера една, която според мен има най-големи шансове. Явно разбирам от жени, защото от 2010 г. до сега мои момичета са били два пъти победителки и три пъти първи подгласнички и всяка година има по една в челната тройка", похвали се Маринова.

Виж коментарите (8)
Още новини от Любопитни новини:
Защо е трудно да убием муха, дори и с вестник?
Не посягайте към тези храни и коремът ви вече няма да се подува
Валери и Мария Бакалова не са се виждали два месеца
Това ви чака през май според датата ви на раждане
Трик на WhatsApp, за да разберете местоположението на човек, без ...
Керана дебютира в театъра, скоро я гледаме в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).