Много мъже я смятат за най-красивата наша водеща, в любовта обаче не й върви

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:07 / 11.11.2023
1143
Амбициозната новинарка Виктория Петрова преди дни е взела своята четвърта диплома за висше образование. Журналистката се е дипломирала като магистър по микробиология в Нов български университет. 45-годишната тв звезда очевидно има намерения скоро да се развива професионално и извън телевизията, а интересът й към науката, изучаваща микроорганизмите на нашата планета, както и вирусите, се събудил около ковид пандемията.

Тогава Вики решила да се запише като редови студент в магистърската специалност в НБУ, където изкласила с отличие, макар да съчетавала лекциите с изтощаващия си работен график. В нюзрума на Би Ти Ви вече се шегували, че е колежка на проф. Тодор Кантарджиев и й искали съвети как да се лекуват от различните грипове.

Красавицата от Варна е прочута с колекцията си от дипломи и висши образования в тв средите и е рекордьор в класацията сред родните журналисти. Освен че е завършила журналистика в СУ още навремето, тя е магистър по философия и по история. Има и завършен курс по право към Великотърновския университет. С широкия си спектър от знания Петрова би могла да работи куп различни професии, ако реши да прекрати телевизионната си кариера.

Освен че съобщава новите в компанията на Юксел Кадриев в централната емисия на Би Ти Ви вече дълги години, тя преподава и на млади студенти по журналистка в НБУ в две дисциплини – "Телевизия и радио" и "Телевизионен нюзрум".

Последните месеци от живота на най-красивата според мнозина тв водеща в родния ефир са изпълнени с обрати не само на професионалния, а и на личния фронт. В края на лятото стана ясно, че Виктория се е разделила окончателно с бившия спортен министър Красен Кралев, с когото живяха близо десетилетие на семейни начала.

След разлъката политикът от ГЕРБ се залюби с 20 години по-младата от него бивша манекенка и миска от близкото минало Петя Велкова, която неведнъж е изгрявала на кориците на еротичните списания в България. Двамата вече делят един покрив и не се притесняват да се показват и снимат заедно. Дългокраката блондинка също е разведена, а в зората на кариерата си беше известна и като една от многото приятелки на вече покойния милионер Христо Сираков, прочут с прякора си Стоте манекенки.

От около месец първоначално съкрушената от раздялата с Кралев Виктория вече била превъзмогнала емоционалните щети и продължила живота си напред. Нейни колеги издават, че излизала със заможен роден бизнесмен, с когото се запознали неотдавна. Засега обаче новинарката, която никак не обича да афишира личния си живот, не е коментирала дали намеренията й към ухажора са сериозни. Тя обаче имала нужда от промяна, като не е изключено съвсем скоро да се раздели с тв кариерата си и да поеме по нов път.

До момента Вики има няколко неуспешни сериозни връзки. Преди да прекара близо десетилетие с Красен Кралев, Виктория беше омъжена за свой колега от телевизията – операторът Добромир Иванов. С него обаче се разведоха заради любовен триъгълник, а сега той е женен за друга журналистка от Би Ти Ви – Веселина Петракиева. След това Петрова се залюби със спортния тв журналист и плейбой Петър Бакърджиев, с когото също не успяха да създадат стабилно семейство и деца, а до началото на годината делеше един дом с Кралев, пише "Ретро".

Виж коментарите (1)

Още по темата (5464):
21.05.2024 Натали Трифонова подари себе си на Петър Дочев за рождения му ден
21.05.2024 Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
21.05.2024 Синът на Надежда със специални думи към нея след края на "Ергенът"
21.05.2024 Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова
21.05.2024 Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
21.05.2024 Продават имението на Елвис
Още новини от Любопитни новини:
Полина от Hell’s Kitchen стана фолкпевица
Шокираща сцена на изнасилване в новия филм на Мария Бакалова
Голямо признание за Лили Иванова
Тази билка лекува стомаха и помага при лечението на кисти
Митко Щерев за най-известната си песен: Намирах я за демоде
Много звезди и много причудливи тоалети на червения килим в Кан


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).