Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много работа и малко любов очакват повечето зодии днес
Автор: Екип Burgas24.bg 09:10 / 04.08.2021Коментари (0)2838
©
Дневен хороскоп за 04.08.2021 изготвен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Очакват ви изненадващи промени. Имате възможност да разгърнете сериозна работа в съдружие с ваши нови делови партньори. Покажете на какво сте способни. Не избързвайте. Планове ви могат да се реализират, ако сте готови за сериозна работа. Не се колебайте да въведете ред на работното си място. Хармонията в отношенията ви е задължителна, ако искате да сте в добра форма, мили жени. Знаете, че любовта е вашето най-добре лекарство. Сексуалните удоволствия, които ви очакват вечерта ще премахнат напрежението натрупано през деня. 

ТЕЛЕЦ

Заради прибързаност рискувате да си създадете проблеми, от които трудно ще се измъкнете. Работете спокойно и ще се справите с всичките си задължения. Днес се подчинете и се примирете със Съдбовните изисквания. Не е възможно да завършите задачите си по-бързо от отреденото време. В личен план не е изключена нова романтична връзка. Изяснете семейните си отношения. Жените да очакват запознанство. Семейните могат да се отдадат на интимните мигове и сексуални наслади. Несемейните жени да преценят дали са готови за това. 

БЛИЗНАЦИ

Отложете важните си срещи, които и без това няма как да осъществите и не се натоварвайте с непосилна работа. Ще се наложи да оцените правилно ставащото на работното място. Ключът към успеха е вашата добросъвестност. Пазете се от начинания и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Изкушени сте от впечатляващ мъж. Не изневерявайте, особено ако сте обвързани с друга любов. Семейните отношения ще се стабилизират, ако не забравяте, че сексът е необходим и на двама ви. Не търсете сексуални наслади извън дома си. 

РАК 

Губите типичната си самоувереност, заради погрешни изводи, които дават резултати във ваша вреда. Не изливайте гнева на колегите си. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние и да положите основите за бъдещите си успехи. След работа се приберете у дома или се срещнете с интимния си партньор. Отидете на ресторант и се отдайте на романтични мигове. Сексът ще ви разтовари от напрежението и ще ви помогне да си възвърнете хармонията в отношенията. 

ЛЪВ

Промените изобщо няма да ви харесат, защото отказвате да се примирите с поднесеното ви от Съдбата. Приемете, че няма как да промените ставащото в своя полза. Няма да постигнете нищо, ако сте агресивни и налагате мнението си с инат, граничещ с готовност за физическо насилие. Не рискувайте. Въпреки че пред вас е изпълнен с напрежение ден, заради изостанали задачи, вечерта си останете у дома и се усамотете с любимия си, който има желание да се отдадете на интимни мигове и на чувствата си. Сексът ще ви достави удоволствие. 

ДЕВА  

В този ден се настройте за много работа, чрез която ще впечатлите както началниците си, така и всички, които до този момент сякаш пренебрегваха възможностите ви. По-добре ще бъде и за вас и за хората от професионалното ви обкръжение, ако сте естествени. Не инвестирайте, ако не сте обмислили добре целите си. Не пропускайте да се приберете по-рано, за да имате време и за интимни мигове. Несемейните жени могат да срещнат голямата си любов. Ако искате да се усамотите с любимия, преди това се убедете, че и той изпитва желание за сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Отложете планираните задачи. Проявата на егоизъм и нетърпимостта ви към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви още преди обяд. Грешките на работното място със сигурност ще доведат до разочарование. Не се колебайте да ги признаете. В семейството имате потребността да се усетите свободни и да се радвате на простор за изява и действие. Ако не се семейни и сте при вашите родители - проблем няма. Ако сте семейни не допускайте изневери и сексуални контакти, които ще ви обвържат и ще ви създадат проблеми. 

 

СКОРПИОН

Не се заемайте с мечтаните нови задачи, за да избегнете проблемите. Трудностите на работното ви място са породени от забравени грешки. Ще се справите, ако сте търпеливи. В материално отношение успехът е  с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите в рамките на този ден. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящия партньор, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие. 

СТРЕЛЕЦ 

Предпазвайте се от кражба на документи и финансови загуби. Ако сте изнервени, трудно ще сдържате агресията си към хората около вас, които се опитват да ви ядосват. Бъдете въздържани. Не е изключено да ви замесят в интриги, които ще сринат авторитета ви. Не се колебайте да бъдете безкомпромисни. Проблемите ви може да са породени от емоционални изблици, скандали с любимия човек и срив в отношенията. От вас зависи да ги избегнете. Сексуалният ви живот не ви задоволява, защото се чувствате пренебрегнати и рядко се отдавате на интимни мигове. 

КОЗИРОГ

Разговорите ви преди обед са свързани с възможности за по-голяма печалба. Търсите упорито нови източници за доходи, но бъдете внимателни, ако решите да се възползвате от тях. Не давайте заеми, ако нямате финансова стабилност. Не са изключени проблеми с хора от деловото ви обкръжение. Ще ги разрешите, ако действате обмислено и предпазливо. Денят не е добър за обявяване на годеж, скъпи жени, защото носи агресия. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си и да се съобразите с желанията на партньора си в леглото, без да проявявате агресия. 

ВОДОЛЕЙ

В този ден се налага да разрешавате неочаквано възникнали финансови проблеми, за които не е възможно да говорите със служители от институциите. Съдбата ви поднася изпитания, за да заслужите подкрепата й. Неправилни съвети оказват влияние върху деловите срещи и разговорите, ако се доверите на всичко казано прибързано и необмислено. Усмихвайте се, радвайте се и на най-малките красиви мигове през този ден. Вечерта бъдете сред семейството си, ако сте го създали. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, само защото сте изнервени.

РИБИ

Всичко ви се отдава с лекота. Финансовите проблеми, породени от пословичната ви щедрост отиват на втори план. На делова среща ще ви предложат нови възможности за професионална изява. Добре обмислете действията си. Бъдете уверени в себе си, за да постигнете целта си. Не инвестирайте. Възможни се непредвидени трудности в личните отношения. Ревността ви създава сериозни недоразумения. Не се опитвайте да измъкнете от любимия си признание, че ви изневерява. Сексуалните удоволствия могат да премахнат недоразуменията в семейството ви.



Още по темата: общо новини по темата: 568
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Бургаското летище
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: