Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Много важен ден за няколко зодии днес
Автор: Екип Burgas24.bg 08:37 / 21.05.2018Коментари (0)4294
©
Хороскоп за днес, 21 май:

Овен

Днес не действайте импулсивно на работното си място, защото от това може да пострада репутацията. Заобикаляйте се с влиятелни особи, които имат доверие на способностите ви. Постарайте се да сте максимално уверени в инициативите, които предприемате на работното си място.

Телец

Днес залагайте на малкото си и верни приятели, защото така ще можете да натрупате и множество положителни емоции. Предпазвайте се от сключването на несигурни сделки, за да съхраните добрите си финансови доходи.

Близнаци

Денят за вас ще е успешен на работното място, защото ще се радвате на отлична мотивация да преследвате интересите си докрай. Избягвайте неуредици от данъчен или административен характер.

Рак

Днес се освобождавайте от крайностите и пречките, които понякога сами си създавате на работното място. Възможно е да изживеете трудни моменти в любовта, но нищо няма да е окончателно и фатално, ако вие самите не го приемете за такова.

Лъв

Днес ще разполагате с всичко необходимо, за да приключите с професионалните си задължения навреме. Под никакъв предлог не отлагайте извършването на някои промени на работното си място, както и разширете кръга на своите приятели и познати.

Дева

Днес се опитайте да ускорите уреждането на някои лични проекти от финансов характер, защото така ще успеете да се освободите от някои свои притеснения. В деловата област реализацията ви ще тръгне в желаната от вас посока.

Везни

Днес новите ви професионални отговорности изцяло ще ви погълнат. Работоспособността ви ще е значително повишена, което ще ви даде и много нови възможности за постигане на по-високи доходи. Именно сега ще имате шанса да осъществите отдавна жадувана от вас крупна покупка.

Скорпион

Днес подхождайте реалистично към живота. Очаквайте предложения за доходна работа, но е добре да не проявявате наивност и да ги обмислите в детайли. Без особени усилия ще се справите с основните си служебни задачи. Обърнете внимание на здравето си.

Стрелец

Денят е подходящ за търсене на нова работа или за откриване на по-добри възможности за професионално реализиране. Напрежението ви значително ще намалее в мига, в който се опитате по правилен и логичен начин да организирате текущите си задължения. Любовни терзания.

Козирог

Днес родените под този зодиакален знак ще получавате изненадващи финансови постъпления, но в същото време и разходите ви за премахване на административни проблеми значително ще нараснат. Крехко ще е равновесието ви на работното място, в личен план и в материалната сфера.

Водолей

Днес се интересувайте как можете да стабилизирате финансовото си състояние. Не забавяйте задълженията си към организации. Прегледайте личната си документация, за да премахнете дори и дребните на пръв поглед пропуски или грешки. Колкото по-систематично действате сега, толкова по-добре.

Риби

Денят е изключително благоприятен да се огледате и да потърсите по-добри възможности за реализация. Опитайте се да постигнете и по-високо ниво на сигурност и във финансовата сфера. В любовта ще намирате достатъчно пространство и възможности за постигане на удовлетворение.



Още по темата: общо новини по темата: 566
18.03.2024 »
14.03.2024 »
03.03.2024 »
01.03.2024 »
01.03.2024 »
29.02.2024 »
предишна страница [ 1/95 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Първа лига сезон 2023/24
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: