Момичетата от "Paradox" ви поздравяват с новия си сингъл "Восъчно сърце"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:05 / 16.03.2021
742
Талантливите бургазлийки Симона и Диана от дует "Paradox" направиха премиера на новата си песен в youtube канала си и социалните мрежи. Авторското парче носи заглавието "Восъчно сърце“ и споделя емоциите на двама влюбени. В припева е закодирано и посланието към слушателите – лесно е да си щастлив, само трябва да не те е страх, ценете времето с близките си.

"Восъчни са всички хора и от огън ги е страх…"

За реализирането на песента момичетата срещат подкрепа от страна на организаторите на Младежкия конкурс за изпята поезия SofiaSingerSongwriterFest. На фестивала Симона печели първа награда, която е професионален запис в Zero Project Studio. В проекта участват и музиканти от бургаските сцени - Илиян Маринов – барабанист в групите Soundfull и Euphoria, Георги Русев – басист на група G.R.A.S и "Горещ пясък", Асен Хайдутов, познат от A CloudEmbracedmusicproject

Текста и музиката на песента са авторски - на Симона и Диана. Идеята се ражда докато момичетата пътуват в автобус, шегувайки се, че може да потреперят, за да се стоплят. Симона затананиква мелодията и така до записа на "Восъчно сърце" през ноември.

"Искахме да включим идеята за любовта, която да покаже, че можем да се обичаме и да бъдем свободни от кавги и проблеми. Много често хората забравят разликата между обвързване и връзване. Да обичаш означава да се грижиш за човека до теб, но без да му отнемаш свободата. Най-красивата част в една връзка са споделените моменти, в които се смеем и се чувстваме леки като пеперуди", споделят момичетата.

Дует "Парадокс" откриха първото издание на "Фестивала на младите в изкуството", който се реализира в Бургас през есента на 2020 година.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Иван Звездев сади русенски "благи домати"
Миро ухажва Гала: Красива си толкова, колкото и преди 20 години
Шеф Токев пише мемоари за пиянските изцепки
Кафето "Арабика" датира от преди Homo sapiens
Един от най-талантливи тенисисти в света празнува рожден ден
Били Айлиш: Винаги съм била влюбена в момичета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).