Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Моника Валериева е възмутена, че не я подкрепят
Автор: Екип Burgas24.bg 09:29 / 13.08.2019Коментари (0)2394
©
Няколко дни след обира в дома си, Моника Валериева написа дълъг пост в социалните мрежи. В него негодоволства от реакцията на обществото относно инцидента и коментира, че "няма да се наложи да заработва загубеното".

Ето целият коментар на моделката, без редакторска намеса:

"Днес беше първият ден след случилото се в дома ми, в който реших да прегледам пресата.

Разбира се, очаквах всякакви измишльотини, разбира се, че се потвърдиха очакванията ми. В медийното пространство съм от около 8-9 години и това не ми прави впечатление. Нито коментарите на хората, защото знам, че българинът има тежък живот и е нормално да е озлобен. Не искам да разочаровам никого, че няма да ходя в Дубай, нито че няма да ми се наложи да "заработвам" изгубеното.

Четох дори статуси за моята котка - Карел... Не знам дали мен ме мислите за меркантилна, но масовката беше учудена ,че аз се притеснявам за домашния си любимец и за мен е по-важно той да е добре, защото аз на този свят съм дошла без пари и без бижута и ще си отида без тях.

Но семейството, приятелите, любовта, животните (за мен те дори са по-чисти същества) са много по-ценни, те и здравето им, както и моето. Питах се колко хора ще се готови да се простят с техния любимец за почти половин милион лева? Колко? Явно адски много и е адски жалко... След което си мислих, защо се е стигнало до там, българинът да живее в илюзия, че някоя девойка с проституиране ще има тази сума? Мисля че, успокояват техния неуспех с мисълта, че някой продава тялото си и е изкарал тези пари...

После реших да опровергая тази мисъл, като ги оправдая с това, че съм се снимала за "Плейбой", имам приятелки фолк певици или съм снимала риалитита по няколко телевизии. После се опитах да разбера статиите за НАП, чудих се дали българинът не знае, че НАП се сезира не само като стане ,,панаир"!

Защо хората си мислят, че не съм дала договори от счетоводство, нотариус и други институции на разследващите за парите си ,след като искам да се върнат?

Съответно документацията ще бъде предадена и на НАП, ако те я пожелаят, ще им бъде съдействано лично от мен. А защо държа такава сума в брой в дома си, аз съм разказала на разследващите и оставям Вас да анализирате ситуацията. Та аз дори съм изпращала документация в банката, с която работя за произход на средства, защото обстоятелствата са затегнати и много хора перат пари. Но нека си мисли българинът, че аз съм по-специална и ме прескачат! Ако така мислят, защо тогава ще ме подценяват, че имам работа и компании, няма логика?

И не на последно място, след централните емисии, в които съобщиха за обира от дома ми, много хора се надигнаха да плюят и питат защооооо, защо по новините се излъчва това?

Аз реших след целия този шум да споделя някои неща, които разбира се не могат да се излъчат и да взема екрана на новинарския блок и хората са го съкратили до това, което за тях е важно от професионален опит! Тук се задава от някаква психиатърка въпрос за мен? (аз ходя на психиатър, уважавам ги, дори доста) за мен безизвестна жена, но освен психиатърка, тя е автор и на статии!

Защо занимават обществото с мен? Както сама се изразих пред bTV, че има болни деца, хора умират, пари се изкарват...аз съм наясно колко важни неща има, но тази жена трябва да е наясно, че в целия свят, когато се случи подобно нещо с популярен човек за страната си, новините го отразяват. Има хиляди такива случаи. Тя е написала, че била обрана (тя не ги сезирала) не я отразили - но все пак не била Моника Валериева?

Ще кажа едно, аз не знам какво мислиш, че седи зад това име и не ме вълнува, знам че щом е важно за теб, по някакъв начин е важно и за други хора, иначе нямаше да е в медийното пространство. Знаеш че, заглавията Ви и имената Ни продават клюките във вестниците и списанията.

В България сме едни популярни личности, в Америка други, във всяка страна ги има.Там ги подкрепят, българинът е смазан, аз го разбирам. Хората имат не лек живот. Но да се радваш на чуждото нещастие и да ти носи щастие, това съм го виждала само и единствено тук, за мое огромно съжаление! Толкова омраза се изсипа, толкова обиди, епитети... до момента се питам защо беше това, заради моята личност ли или заради средствата, с които съм разполагала? И защо трябва да се отчитам на Вас за компаниите ми, парите си, живота си?

И да мила, ти не си Моника Валериева и Да искаш и Да не искаш, никога няма и да си!

Пожелавам Ви здраве и успех!"



Още по темата: общо новини по темата: 1303
18.06.2021 »
21.05.2021 »
21.02.2021 »
28.01.2021 »
23.12.2020 »
06.12.2020 »
предишна страница [ 1/218 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Олиото стигна цената на зехтина
Близки издирват Димитър Малинов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: