Може да стана на 49, но не спира да пръска сексапил

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:16 / 19.04.2023
2604
Виктория Бекъм, бившата вокалистка на "Спайс гърлс", трансформирала се в модна дизайнерка, отпразнува 49-ия си рожден ден в ресторант в Маями със семейството си, като не пропусна да сподели вълнуващи мигове от празненството в Инстаграм профила си.

На тържеството присъстваха само най-близките й - нейният съпруг Дейвид, синовете й Бруклин и Круз, нейната дъщеря Харпър и снаха Никола Пелц, с която Виктория има конфликт. Ромео - средният син на Дейвид и Виктория, е останал в Лондон.

Въпреки многобройните слухове за вражда между Виктория и снаха ѝ Никола Пелц, съпругата на Бруклин отново беше поканена на семейното парти и позира в Инстаграм заедно с други членове на семейството.

Дейвид публикува и архивна снимка на съпругата си с родителите ѝ Антъни и Джаки Адамс. "Чудесна дъщеря", написа бившият футболист. "Честит рожден ден на най-невероятната съпруга и майка, която ни вдъхновява всеки ден. Обичаме те! Заслужаваш да имаш най-перфектния ден" – написа още в Инстаграм Дейвид Бекъм към Виктория.

Виктория уверява, че семейството е отпразнувало рождения ѝ ден "снощи", въпреки че всички гости на тържеството са били облечени абсолютно по същия начин, както на великденските тържества в имението на родителите на Никола Пелц миналия уикенд. Тогава на снимки, публикувани от Бруклин, се вижда как Виктория позира със съпругата на сина си.

Слуховете за вражда между Никола и свекърва ѝ се появиха малко преди сватбата на влюбените. Тогава Пелц не носеше сватбената рокля на Виктория и премина до олтара в тоалет на "Валентино". Според булката Бекъм пренебрегнала въпросите ѝ по време на подготовката на сватбата, а ателието на Виктория не успяло да направи роклята, която Никола искала. По-късно младоженците се появиха на ревюто на новата колекция на Виктория по време на Седмицата на модата в Париж, като отново намекнаха, че отношенията между семейство Пелц и Бекъм са се подобрили, пише още БГНЕС.

Виктория Бекъм поддържа стройна фигура и може да се похвали с изключителна пластичност, като футболната съпруга сподели с последователите си в Инстаграм как започва денят й – какво закусва и колко време отделя за тренировки. Първото нещо, което Виктория пие, е органичен ябълков оцет – 2 чаени лъжици. Същата рутина спазват и Дженифър Анистън и Миранда Кер, а сред здравословните ползи от нея са понижаването на кръвната захар, убиване на бактериите и отслабването.

След това известната британка пие гореща вода с прясно изцеден лимон в нея, което пък допринася за свежия вид на кожата, детоксикация на тялото и подпомагане на храносмилането. Закуската й се приготвя нейната дъщеря Харпър – семена чия, бадемово мляко и малини. Следва пиенето на чисто еспресо, след което Виктория прави 2-часова тренировка и води децата на училище.

49-годишната съпруга на Дейвид Бекъм често демонстрира перфектно тяло в малка черна рокля, която трябва да има гардероба си всяка жена - тя е част от нейната колекция, като артикулът е наречен VB Body mini dress. 

Вижте още 10 модни тайни, които крие гардеробът на Виктория Бекъм - правите панталони с леко разкроена кройка и висока талия, изтънчените поло блузи, елгантните мъжки ризи и още модни уроци, които Пош Спайс "преподаде" през последните години:

Виктория Бекъм споделя в интервю пред "Гардиън", че чрез дрехите си е опитвала да скрие несигурността си: "Като погледна сега назад ми изглежда, че това да нося само прилепнали дрехи издава несигурността ми. С времето обаче самочувствието ми нарасна и вече не смятам, че има какво да доказвам с дрехите, които нося."

Модната дизайнерката е споделяла в интервю пред "Грация", че тренира всеки ден, преди да заведе децата на училище, а след това тя самата отива на работа: "Тренирам всеки ден. Пускам силна музика и танцувам. Това са два часа на ден, в които си изключвам телефона, фокусирам се върху себе си и изчиствам ума си в същото време. Използвам момента да се вдъхновя и да си подредя мислите."

Тренировки с дъмпели и дискове са част от спортната програма, с която Виктория Бекъм поддържа стегнато и гъвкаво тяло. Клекове, сначове и напади са едни от упражненията, на които дължи добрата си форма.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6854):
07.05.2024 Родният хайлайф се скъса да си показва яйцата, Камелия - майстор на
агнешкото
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
Още новини от Любопитни новини:
За тази сватба ще се говори още дълго
Мария Цънцарова се завърна с гръм и трясък в "Тази сутрин"
Гришо със специален подарък към родителите си
Сашо Кадиев се завръща в бТВ
Знаете ли, че докато спим горим калории?
Ути с интригуваща снимка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).