Мъж направи горещ коментар за супата от 30 лева в Банско: Препоръчвам цената да се вдигне!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
15:43 / 03.02.2022
2231
Скоро ви съобщихме новината за супата от 30 лева, която можете да си поръчате в един от ресторантите в Банско. 

Не знаем дали е объркана народопсихологията, лудост ли е или нещо друго. Новината за цената на супата предизвика бурни дебати в мрежата. Публикуваме коментара на Боби Ангелов, който изрази мнението си във Фейсбук:

Цяла седмица се пише, че 30 лева била супата на Банско и 40 лева за лазаня в същото заведение. Става въпрос за VIP Room на Бандеришка поляна.


Проблемът не е, че супата е 30 лева, а че има идиоти, които отиват само и единствено, за да ядат такава супа за 30 лева. Да се снимат, да се отбележат в социалните мрежи, че са именно в това заведение - VIP Room...Преди седмица влязох там за десет минути да видя бармана, който ми е градски и ми обясниха, че цялото заведение е резервирано. Има останали места само на бара. И си дадох сметка колко комплексиран народ сме. Не 30, а 130 лева да я направят супата, пак ще е пълно. И не е луд тоя, дето яде супата, а тоя, дето му я дава.

Докато Бил Гейтс се реди кротко и без охрана на опашка за дюнери в Сиатъл със състояние от $ 120 000 000 000, то нашите измислени герои избиват комплекси със супата за 30 лева на Бъндеришка поляна. Та напълно одобрявам супата да е 30 лева, дори бих препоръчал да се вдигне на 100. Не за друго, ами плеймейтките по-лесно смятат цели числа...А, ако Алеко беше жив, би написал "До Банско и назад"... Е така, просто да покаже, че Ганьо винаги ще го има на Балканите...

Виж коментарите (7)
Още новини от Любопитни новини:
Нина Добрев пострада жестоко при инцидент с мотор 
Шер за 78-ия си рожден ден: Ще го прекарам, крещейки под възглавн...
Зад кулисите на "Капките": Какво не видяха зрителите в последния ...
Първият ерген посрами Алек
Камила затяга контрола над крал Чарлз
Цъфти българската Роза Дамасцена – можете да си направите домашно...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).