Мъжът на Маги Сидерова вдига сватба с вдовицата на ММА боец

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:13 / 11.08.2022
1831
Бившият мъж на Маги Сидерова – Борислав Желязков, известен като Боби Манекена, вдига пищна сватба на морето с позабравената топмоделка Роси Черногорова, пише Галерия.

Грандиозното тържество е планирано за 28 август и ще е на плажа на "Перла“ край Приморско. Църковната церемония ще бъде в Св. Успение Богородично в кв. Василико в Царево, а след това купонът ще се вихри в ресторанта на "Перла“, който се държи от гаджето на Диляна Попова – Лъчезар Захариев.

Роси и Боби Манекена са поканили всички топмоделки от миналото – Наталия Гуркова, Руми Кръстева, а специален гост ще е Азис.

Младоженците подписаха още миналата година навръх женския празник – 8 март, след което имаше вечеря в изискан ресторант, но още тогава се зарекоха, че ще направят църковна церемония и ще вдигнат голяма сватба.

Двамата успешно я крият връзката си от светлините на прожекторите. На сватбата на новото семейство присъстваха около стотина души от най-приближения приятелски кръг на двойката. Желязков и Черногорова изтанцуваха първия си сватбен танц под звуците на хита на Андреа Бочели - Vivo per lei (Живея за нея).

Мис България Ивайла Бакалова и Искра Георгиева бяха едни от първите, които поздравиха новото семейство.

От видеа и снимки, публикувани в социалната мрежа, се вижда, че тържеството е в италиански стил, а булката е избрала за церемонията семпла бяла рокля, макар и това да не е първият й брак. 

Манекенката остава вдовица преди 7 години. Съпругът й Димитър Стоянов - Митко Лудия бе разстрелян пред блока, в който живееха в Пловдив, пред очите й. От връзката си с Лудия Черногорова има две деца, които остават сирачета и красавицата отглежда сама.

От своя страна, Боби Желязков - известен като Боби Манекена, е бивш съпруг на популярната Маги Желязкова.

Двамата са заедно повече от 15 години, а от връзката си имат един наследник - Боби. Двамата се разделят през 2014 г., а години по-късно Маги вдига пищна сватба с актуалната си половинка Георги Сидеров, чиято фамилия носи и до днес.

Сред раздялата си с Маги името на Боби беше спрягано с имената на няколко родни красавици, между които и Венета Харизанова. Очевидно Манекена е оставил в миналото мимолетните връзки и най-накрая е избрал жената на сърцето си, припомня "Телеграф".

Виж коментарите (0)

Още по темата (6853):
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Вини Джоунс отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов сподели за уроците, които научаваме от бащите си
08.03.2024 Кейти Пери напомни колко дръзка може да бъде
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си - любител на татусите
04.02.2024 Дует "Ритон" издадоха тайната съставка на голямата любов
Още новини от Любопитни новини:
Как да изберем най-доброто агнешко?
Луиза Григорова тръгна на приключение с кемпер
С тази рецепта за козунак на почти век няма да сбъркате
Звезда от "Под прикритие" шашна мрежата: Ето така съчетавам работ...
Бургаското Барби: Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните си
Кобрата не успял да чуе последните думи на баща си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).