Музикален двубой между вокалистките на "Силует“ става хит в мрежата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:43 / 31.01.2018
4858
Преди броени дни бургаската група "Силует" представи своя най-нов сингъл и видеоклипа към него. Парчето "Hurt u" е изградено под формата на диалог между двете вокалистки. Разговорът прераства в конфликт, който ескалира, но само в песента, уверяват от бандата. Отношенията на членовете в групата са повече от приятелски.

"Беше истинско предизвикателство да се превъплътим в ролите и сме щастливи, че успяхме да ги направим да изглеждат истински. За първи път феновете ни виждат в тази светлина и ако съдим по-реакциите им по време на първата прожекция и коментарите във фейсбук - изглежда им хареса. Това е важно за нас, защото нашата публика е повече от специална и ние сме благодарни, че са до нас докато сбъдваме мечтата си!", коментират от група "Силует".

Автор на парчето, както и режисьор на клипа, е Владимир Михайлов (Сафо, Сленг). Човекът зад камера отново е Любомир Брестнички, с когото групата реализира вече четвърто видео. Снимките, както и постпродукцията, са дело на "Jeng studio", а за професионалния саунд се погрижи успешният в Ирландия продуцент Янко Генов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Любопитни новини:
Маги от "Ергенът" - гадже на бившия годеник на Анелия
Слави Трифонов се разделя с двамата от най-верните в екипа си
Наш манастир пази уникален стенопис на Тайната вечеря отпреди 7 в...
Не е зеленчук, но е изключително полезен за организма
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат" стигнал до 10 0...
Венета Райкова чукна 50


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).