На Хаваите масово гледали порно след фалшивата тревога за ракетната атака

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:46 / 24.01.2018
5636
Жителите на Хаваите масово гледали порнографски филми, след като станало ясно, че обявената преди повече от седмица тревога за ядрена атака се оказала фалшива. Това показват данните на най-големия уебсайт с порнографско съдържание "Порнхъб". На официалната си страница в "Туитър" "Порнхъб" споделиха графика, която изобразява какво точно се е случило. Когато жителите на Хаваите получили съобщението за ядрена атака около 8:07 ч. местно време, трафикът на уебсайта паднал с огромните 77% под нормалното за географското място.

Тези данни не са толкова странни, но това, което наблюдавали от "Порнхъб" по-късно било още по-изненадващо. След като местните медии опровергали съобщението за ядрена атака и тревогата била отменена, трафикът на уебсайта от Хаваите скочил с 48% повече от обикновено.

Фалшивата тревога за приближаването на балистична ракета стресна жителите на Хавайските острови преди повече от седмица. По-късно информацията беше опровергана и стана ясно, че служители в местния клон на управлението за извънредни ситуации по погрешка изпратили съобщенията.



Източник: btv

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Карбовски с интересна среща
Божана шокира с изказване: Изпих парите от наградата в "Мастършеф...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с докуме...
Ивет Лалова показа бебето
Ново лице влиза в предаване по bTV! Ще го гледаме на екран всяка ...
Гледаме филм за Царево


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).