Надя Иванова от "Съни бийч": Замразените ми яйцеклетки чакат истинския мъж

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
13:39 / 04.03.2020
1937
"Да, замразих си яйцеклетките и те чакат истинския мъж, човека за мен. Тогава ще стана майка. Много жени са в моето положение - искат да имат дете и не са физически увредени, но не намират партньор. Реалността е такава - приоритетите ни са изместени за добро или лошо и вече сами можем да определяме кога и дали да станем родители." Това призна актрисата Надя Иванова, която играе една от главните роли в сериала на Би Ти Ви "Съни бийч".

Красавицата вярва във факта, че медицината е напреднала дотолкова, че дори да направи изкуствено бебе, но смята, че докторите не са богове и трябва всяко момиче да планира бременността си.

"Не отлагайте, ако нямате мъж до себе си, замразяването на яйцеклетки е безболезнена, щадяща и разумна процедура, която може да е решение на проблемите с късното забременяване", агитира Надя.

Ексводещата още не е преживяла смъртта на любимия си Йоло и все още не е готова за нова връзка. Всичко започнало с една ужасяваща катастрофа, от която въпросният Йоло за късмет оцелява. Разминава се с няколко контузии, последвали чести болки в гръдния кош. Въпреки че лекарите му забранили да вдига тежко, той ходел всеки ден на фитнес, където тренирал с големи щанги, защото бил заклет фитнес маниак. Заради това се получават съсиреци в десния му крак - тромбоза, която се развива в белодробна емболия за отрицателно време.

Една вечер Йоло се събудил със силни болки в крака, задушавал се. Надя се паникьосала, повикала линейка, но Йоло починал. Смъртта му я срива. Фината и красива ексводеща е в шок и седмици наред преживява само на успокоителни и кафе. Спира да яде и й излиза име на анорексичка. Иванова обаче твърди, че слабата си фигура дължи на гените.

През годините Надя е имала връзка с продуцента Андрей Арнаудов и с милионера Боби Комсийски, когото помним от "Биг Брадър". "Сега търся истинския. Заради него бих зарязал всичко, дори кариерата. Това ме посъветва и покойният ми преподавател Стефан Данаилов", твърди Надя Иванова, цитирана от "България Днес".

Виж коментарите (2)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Любопитни новини:
Нана: Не ми беше лесно да се разделя с България
В Северните Родопи цъфти "цветето на императорите"
Веселин Маринов: Страх ме е да отида в моята къща
На 70 една от най-големите ни певици не спира да пее и твори
Надежда от "Ергенът" с доста провокативни снимки
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в България за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).